Mi az erősebb Chuck Norrisnál? A bürokrácia! Sajnos nem láthattam a könyvet, mert az asszony nevén van a számla. Közgyűlésen pótolom, viszont olvassák a fórumot, ezzel anonimitásomnak annyi :))))) Szorványosan leszek elérhető. Ez van....
De azt nem tudja senki a valóságban mennyi pozim van nem? Lehet hazudok és nincs is Ricsi certim?? De lehet appot se vettem csak trollkodni járok ide?? Bármi lehetséges. :-P
Te is olyan vagy, mint Zsimo!! Mit pofáztam neki, hogy fogja vissza magát, nem kell mindent tudni mindenkinek! Hallgatni arany! Te is mindent kikotyogsz, nem az itteni topikról beszélek, hanem inkább a certi terén! Tudják mikor hol és mennyit veszel és csodálkozol, hogy ebből fordul az irány, amibe beleveszel!
Kedves Beze! Fogd be a lepcsest! 🤣🤣 Ha fontosabb a certid, add el...
Azt hát Kár hogy a pmáp csak 2 hét múlva fizet, mert abból is azt vennék. No meg alapból van még pár millió (igazából ha a Ricsi nem esne végre , akkor simán betolnám az appba), plusz ma is pénz állt a házhoz, úgyhogy feszülten várom mi lesz. Nem akarok Ricsit már , de muszáj leszek venni ha úgy alakul.
Hát a felnőtt film szerepek nem jöttek be, nem kaptam túl jó ajánlatokat.Azt akarta egy producer, hogy játszam el a Piroska és a Farkas klasszikusban a Piroskát, de nemet mondtam. :) Onnan már csak egy lehetőség volt, de megérte, most jó fizu, kevés meló, szép titkárnők, ja meg sok app részvény.:)
Appeninn Holding Nyrt.