Csütörtökön megérkezik az igazi kánikula: a hétvégén 35 fok körüli maximumokra készülhetünk, van, ahol 36–38 fok is lehet, írja előrejelzésében az Időkép.
Raus Ur ez a mai tipp.Persze elmegy majd ha a piac eszleli hogy a wing epitkezeseit a neo contstruct végzi, a tozsdei jelenlet k8hasznakasa intezmenyi befektetot takar....a regionalis szo meg kulfoldi cegalapitast vagy vetelt...tippem lengyel....hat szerintem ilyen hajp szeru az ott meg.. a furdo nem uzemel, vasarlas egy dolog de a nyitashoz is sok penz kell...van itt zalában olyan furdo is amiert csak azert megyek néha mert kevesen vannak.Sok dolog van ma, megeszem a tegnapi maradékot azt inzezkedek meg presszozok...en be se kapcsoltam ma, nejem adott el parszáz otp-t.Most itt elallt az eso, de reggel mikor eljottem az ablakokat nyitva hagytam...be is kell futeni majdhogynem.MAI TIPP: https://kepkuldes.com/image/tek8jpg ☘🍀🍀🍀🍀🍀☘🍀🍀🍀🍀☘☘☘🥂🍺🍾
Köszönöm Kszsah Ur, viszont kívánom Önnek.Eljöttem feladni a mixem, beültem egy kavéra meg egy fröccsre, itt nincs jó idő mifelénk.Hideg is van meg esik, legjobb ilyenkor behúzódni.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi