Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 17:52
Előzmény: #26066  Toka
Jav:HBO max...telomon is rajt van...azon is nezhetem.Asszony azt mondta hulyeseg ...azt egesz nap ezt lesi.
Toka ma, 17:51
Előzmény: #26065  balalajka
Koszonom Balalajka Ur, ennyi hulyeseget kitalalni.Azt nem tudom, hogy kik veszik ezt be.Mostanaban nem nezek tv-t.Modisitottam a One elofizetest, lett HBO prom..nezem ezt a ROMA sorozatot.Igen jo.Ajánlom mindenkinek.
balalajka ma, 17:22
Előzmény: #26064  Toka
Ne fáradjon Toka Úr, összefoglalom egy bővített mondatban!!
Orbán két legnagyobb "békepárti" cimborája által indított háborúk miatt kialakult energiaválságért természetesen mindenki más hibás, de legfőképp a Tisza!!!
Na ez van benne, hányingert keltő propagandamázzal leöntve!!!!!
Toka ma, 17:10
Előzmény: #26063  Nacky
Hu ez hosszu Nacky..majd otthon meglesem.
Toka ma, 16:55
Előzmény: #26060  Nacky
S ezt Te elhiszed....pompás ..míg G szállitotta nem volt gond....32 nap.
Toka ma, 16:51
Az S&P hitelminősítő vezető elemzője szerint az amerikai-iráni háború nyomán megugró energiaárak veszélybe sodorhatják Magyarország befektetésre ajánlott besorolását, különösen a költségvetést terhelő, választások előtti kiadások fényében.
Toka ma, 16:49
Singlemarket rossz...semmi megbizast nem enged...frissits...frissits...a vegen kivagott....dobbenetes egy sz..r 
Toka ma, 15:56
Holnap nyugdij...de telthaz szinte😇
Toka ma, 13:50
Veszik ma a vizet.
Toka ma, 13:08
Jövő péntekig kiderül, mekkora osztalékot tervez fizetni idén a hazai olajtársaság. A Mol két héttel előrébb hozta éves rendes közgyűlését, így még a választások előtt elfogadhatják a 2025-ös beszámolót és pont kerülhet az osztalék mértékére is.
Toka ma, 11:54
NAV: hétfőig lehet kérni az szja-bevallási tervezetek postázását.
Toka ma, 10:01
A 21 Kutatóközpont elsöprő eredménye: 115 parlamenti mandátumot szerezhet meg a Tisza.
Toka ma, 09:21
reszvenyfutam.hu
Jelenzmtkezzetek es nyerjetek.Toka Ur a Top 10 ben...momdjuk a kvizeket is megcsinalom minden nap.
Toka ma, 08:20
Szerdán folytatódik a napsütéses, tavaszi időjárás.Marad a hideg/hűvös hajnal és a kellemesen enyhe, az évszakos átlagnál magasabb hőmérsékletű nappali időszak. A nyugati térség felett délután megszaporodhat a gomolyfelhőzet.A délutáni időszakban gyenge vagy mérsékelt fátyol- és gomolyfelhőzet is megjelenhet. A délutáni időszakban, a délnyugati térségben kis eséllyel előfordulhat jelentéktelen, futó zápor. Számottevő eső nem érkezik, így tovább fokozódó csapadékhiánnyal lehet számolni.Este, éjjel is alapvetően derült, csillagfényes, gyengén felhős égbolt marad a jellemző. A középső országrészben lehet mérsékelt felhősödés, kis eséllyel futó, jelentéktelen zápor. 
Toka ma, 06:54
A mai névnap: Szilárd
Toka kedd, 21:42
Előzmény: #26035  raus
Ez a mai Raus Ur...nem tudom hogy sikerult azt az utolsit odarakni vmit megint rosszul xeltem be.
https://kepkuldes.com/image/teDlkQy
Toka kedd, 21:24
Előzmény: #26042  Labanc
Én is mindig kapom a minuszt, akarmit irok be.Kedvunk ne szegje.
Labanc
Labanc kedd, 21:12
Előzmény: #26041  Toka
Látja Toka úr, amint visszatértem hogy jönnek a mínuszkák is szorgosan utánam 😇. Ezek után nem lenne meglepő, ha több tucat jelentést is kapott nemrég a profilom...
Elnézve az árfolyamokat és a más topikokban történteket, átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem hogy a továbbiakban egyáltalán nem kívánok velük foglalkozni 🙂. Amit csinálnak (jó eséllyel klónok) az rendkívül gyerekes, érvelni nem képesek csak nyomogatni, amit előbb-utóbb csak megunnak, ha máskor nem 2027 végén, amikor számukra is végre leesik az, amit egyre többen már belátnak... hogy a Waterloo nem volt több porhintésnél...
Az appal már nem nagyon foglalkozom, ugyan vettem még az alján, és várható majd még egy háromszögből való kitörés, de rövid és középtávon már sokkal vonzóbb papírokat is látok... Ott megvolt már pár éve a min. ötszörözés, most más részvények ideje jöhet el :)
Toka kedd, 20:21
 A Toka Clubb nem csupán egy fórum– hanem gazdasági fórum, ahol a jövő formálódik.Itt találkoznak a piac meghatározó szereplői, befektetők és döntéshozók, hogy valódi párbeszédet folytassanak a gazdaság aktuális kihívásairól és lehetőségeiről. A Toka Clubb olyan inspiráló közeget teremt, ahol az ötletekből együttműködések, a kapcsolatokból pedig sikertörténetek születnek.Exkluzív meglátások, magas szintű előrejelzések, gyakorlati tudás és első kézből származó iparági információk – mindez egy helyen.Ha számít, merre tart a gazdaság, és szeretnél a döntések közelében lenni, akkor a Toka Clubb a te fórumod!
TOKA Clubb-ahol a gazdaság kezdődik!

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek