Koszonom Balalajka Ur, ennyi hulyeseget kitalalni.Azt nem tudom, hogy kik veszik ezt be.Mostanaban nem nezek tv-t.Modisitottam a One elofizetest, lett HBO prom..nezem ezt a ROMA sorozatot.Igen jo.Ajánlom mindenkinek.
Ne fáradjon Toka Úr, összefoglalom egy bővített mondatban!! Orbán két legnagyobb "békepárti" cimborája által indított háborúk miatt kialakult energiaválságért természetesen mindenki más hibás, de legfőképp a Tisza!!! Na ez van benne, hányingert keltő propagandamázzal leöntve!!!!!
Az S&P hitelminősítő vezető elemzője szerint az amerikai-iráni háború nyomán megugró energiaárak veszélybe sodorhatják Magyarország befektetésre ajánlott besorolását, különösen a költségvetést terhelő, választások előtti kiadások fényében.
Jövő péntekig kiderül, mekkora osztalékot tervez fizetni idén a hazai olajtársaság. A Mol két héttel előrébb hozta éves rendes közgyűlését, így még a választások előtt elfogadhatják a 2025-ös beszámolót és pont kerülhet az osztalék mértékére is.
Szerdán folytatódik a napsütéses, tavaszi időjárás.Marad a hideg/hűvös hajnal és a kellemesen enyhe, az évszakos átlagnál magasabb hőmérsékletű nappali időszak. A nyugati térség felett délután megszaporodhat a gomolyfelhőzet.A délutáni időszakban gyenge vagy mérsékelt fátyol- és gomolyfelhőzet is megjelenhet. A délutáni időszakban, a délnyugati térségben kis eséllyel előfordulhat jelentéktelen, futó zápor. Számottevő eső nem érkezik, így tovább fokozódó csapadékhiánnyal lehet számolni.Este, éjjel is alapvetően derült, csillagfényes, gyengén felhős égbolt marad a jellemző. A középső országrészben lehet mérsékelt felhősödés, kis eséllyel futó, jelentéktelen zápor.
Látja Toka úr, amint visszatértem hogy jönnek a mínuszkák is szorgosan utánam 😇. Ezek után nem lenne meglepő, ha több tucat jelentést is kapott nemrég a profilom... Elnézve az árfolyamokat és a más topikokban történteket, átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem hogy a továbbiakban egyáltalán nem kívánok velük foglalkozni 🙂. Amit csinálnak (jó eséllyel klónok) az rendkívül gyerekes, érvelni nem képesek csak nyomogatni, amit előbb-utóbb csak megunnak, ha máskor nem 2027 végén, amikor számukra is végre leesik az, amit egyre többen már belátnak... hogy a Waterloo nem volt több porhintésnél... Az appal már nem nagyon foglalkozom, ugyan vettem még az alján, és várható majd még egy háromszögből való kitörés, de rövid és középtávon már sokkal vonzóbb papírokat is látok... Ott megvolt már pár éve a min. ötszörözés, most más részvények ideje jöhet el :)
A Toka Clubb nem csupán egy fórum– hanem gazdasági fórum, ahol a jövő formálódik.Itt találkoznak a piac meghatározó szereplői, befektetők és döntéshozók, hogy valódi párbeszédet folytassanak a gazdaság aktuális kihívásairól és lehetőségeiről. A Toka Clubb olyan inspiráló közeget teremt, ahol az ötletekből együttműködések, a kapcsolatokból pedig sikertörténetek születnek.Exkluzív meglátások, magas szintű előrejelzések, gyakorlati tudás és első kézből származó iparági információk – mindez egy helyen.Ha számít, merre tart a gazdaság, és szeretnél a döntések közelében lenni, akkor a Toka Clubb a te fórumod! TOKA Clubb-ahol a gazdaság kezdődik!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi