Hivatalos megerősítés nélkül, névtelen forrásokra hivatkozva jelentette az izraeli 12-es csatorna, hogy a kora reggeli csapások izraeli értékelése alapján „egyre több jel” utal Ali Hamenei ajatollah, az iráni legfelsőbb vezér halálára.
A Toka Clubb nem csupán egy fórum– hanem gazdasági fórum, ahol a jövő formálódik.Itt találkoznak a piac meghatározó szereplői, befektetők és döntéshozók, hogy valódi párbeszédet folytassanak a gazdaság aktuális kihívásairól és lehetőségeiről. A Toka Clubb olyan inspiráló közeget teremt, ahol az ötletekből együttműködések, a kapcsolatokból pedig sikertörténetek születnek.Exkluzív meglátások, magas szintű előrejelzések, gyakorlati tudás és első kézből származó iparági információk – mindez egy helyen.Ha számít, merre tart a gazdaság, és szeretnél a döntések közelében lenni, akkor a Toka Clubb a te fórumod! TOKA Clubb-ahol a gazdaság kezdődik!
A hétvégén folytatódik a frontmentes, nyugodt, csapadékmentes, tavaszi időjárás.Napsütéses idő lesz a jellemző, de a napsütést időnkénti, gyenge vagy mérsékelt erősségű fátyolfelhősödés zavarhatja meg. Csapadék nem érkezik. Gyenge, D-ies irányú marad a légmozgás.A nappali hőmérséklet napról-napra magasabbra emelkedik. Kellemesen enyhe, kora tavaszias időnk lesz. A déli országrészben a 15 fokot is meghaladhatja a maximum érték.A szombat éjszaka, így a vasárnap hajnal is árnyalatnyiit enyhébb lehet, mint a korábbi hajnalok, de foltokban, kis körzetekben, különösen az ismertebb fagyzugokban még számolni kell pár fokos fagyokkal.
Beteg vagyok Raus Ur....elkapott vmi kehe...nekem sincs...pont olvasom hogy 55ezer ember ment a héten eddig influenzaszeru tunetekkel orvoshoz eddig...hát nekem is fajt a kezem meg a lábam.Komoly erot kellett vennem magamon hogy gyogyszert vegyek be vagy bort, vegul az utobbinàl dontottem.Sikerult meginnom 1 litert azt el is aludtam reggel ujra.Napkozben csak ovatosan fogyasztottam, javulok , most este egész jol vagyok.Holnap lesz mix ha nem esek vissza.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi