Igen, Timike Ur felrakta az uj Ff csartokat, ..szépek...de mintha most nem lenne rajt a nevem...azert jo vigyazni...Ff elott eladasba kell kezdeni, mar betankolhatott🙂
Van ha kevés is... technikailag most már érik egy beszálló... Milyen jó látni amúgy, hogy farkasfű még a partvonalról is milyen aktív olvasója a klubnak 😇
Nekem a norton aszondja, inkább ne menjek fel a radnaimárkra. Minyár előgyött bennem az összeesküvéssel méllet. Mi van, ha ottan csak mutogatnak egy ágyat két hétig, akik meg megnyitják, azoknak az ip címét szépen elmenti a rendszerük, oszt oda lehet majd küldözni online a sok szép politikai reklámanyagot? Ez így sokkal jobb lenne, mint bármilyen kibatov lista, mert ez teljesen aktuális és közvetlen azonnali elérést biztosít az érdeklődők irányába.
...hat figyi elmegy egy laborba...szednek tole egy hajszalat azt kiderul....ezek a hulye sejtetesek semmire nem jok csak hogy a taborotoknak legyen min elmelkedni.
Nem orulok ilyenkor mert bezarják azt a sok pénzt, a kicsik probaljak visszahuzni, de a végén nyakon ontik oket.A penzuket meg bezarjak.A penznek forogni kellene.
Nekem elég rendesen volt 4IG, 4500 és 3600 között gyűjtögettem sávosan a lecsorgásban, hogy legyen kellő mennyiség a következő rally-fokozathoz. De a tegnapelőtti-tegnapi zuhanás végképp eltörölte a hitemet benne, ezért eldobáltam jelentős veszteség mellett. Kis írmagot megtartottam. Nem voltam (ezzel se) következetes, sajnos. Amikor az Elon Muskot megdobáltuk a nagy kalap ingyen pénzzel, ott pedig megszólalt nekem a vészcsengő, de csak bárgyún, kék szemekkel folytattam tovább ugyanúgy, mintha mi sem történt volna. Pedig ott kellett volna hatalmas ívben kivágni a rákba.
Ez még finom megfogalmazás. Nekem úgy jött le, hogy a SAFE csak egy jelentéktelen hitel, nem is fontos, lópikula, nincs rá szükségünk. Gyanús nekem, hogy ő már talán nem számít rá? Meg azok a nagyok se, akik hetek óta nagy forgalommal szórják kifele?
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi