Na lejottem, telthaz....Raus Ur lefotoztam a mixen otthon..de feltolteni elfelejtettem..feltoltom mindjart. ..amugy a heinz en a hirosima mar el is ment.
ZEW – Leibniz Centre for European Economic Research hat hónapra előretekintő németországi gazdasági hangulatindexe (ZEW Indicator of Economic Sentiment) plusz 58,3 pontra gyengült februárban a januári, 2022 szeptembere óta a legmagasabb szintről, 59,6 pontról.
Kedden hidegfront éri el az országot északnyugat felől. Hatására ÉNY-ira forduló és élénkülő, eleinte nyugaton, délután már a középső országrészben is erősödő szél támad.Délelőtt országszerte erősen felhős ég lesz a jellemzőbb, majd a délután folyamán északnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozhat a felhőtakaró. A Dunántúl térségében és a Duna tágabb környezetében hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, míg az ország keleti felén egész nap felhős égbolt marad a jellemzőbb.Számottevő csapadék érkezése nem valószínű, de elszórtan, itt-ott előfordul gyenge hószállingózás, havas eső szitálás.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi