Nem orulok ilyenkor mert bezarják azt a sok pénzt, a kicsik probaljak visszahuzni, de a végén nyakon ontik oket.A penzuket meg bezarjak.A penznek forogni kellene.
Nekem elég rendesen volt 4IG, 4500 és 3600 között gyűjtögettem sávosan a lecsorgásban, hogy legyen kellő mennyiség a következő rally-fokozathoz. De a tegnapelőtti-tegnapi zuhanás végképp eltörölte a hitemet benne, ezért eldobáltam jelentős veszteség mellett. Kis írmagot megtartottam. Nem voltam (ezzel se) következetes, sajnos. Amikor az Elon Muskot megdobáltuk a nagy kalap ingyen pénzzel, ott pedig megszólalt nekem a vészcsengő, de csak bárgyún, kék szemekkel folytattam tovább ugyanúgy, mintha mi sem történt volna. Pedig ott kellett volna hatalmas ívben kivágni a rákba.
Ez még finom megfogalmazás. Nekem úgy jött le, hogy a SAFE csak egy jelentéktelen hitel, nem is fontos, lópikula, nincs rá szükségünk. Gyanús nekem, hogy ő már talán nem számít rá? Meg azok a nagyok se, akik hetek óta nagy forgalommal szórják kifele?
Na lejottem, telthaz....Raus Ur lefotoztam a mixen otthon..de feltolteni elfelejtettem..feltoltom mindjart. ..amugy a heinz en a hirosima mar el is ment.
ZEW – Leibniz Centre for European Economic Research hat hónapra előretekintő németországi gazdasági hangulatindexe (ZEW Indicator of Economic Sentiment) plusz 58,3 pontra gyengült februárban a januári, 2022 szeptembere óta a legmagasabb szintről, 59,6 pontról.
Kedden hidegfront éri el az országot északnyugat felől. Hatására ÉNY-ira forduló és élénkülő, eleinte nyugaton, délután már a középső országrészben is erősödő szél támad.Délelőtt országszerte erősen felhős ég lesz a jellemzőbb, majd a délután folyamán északnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozhat a felhőtakaró. A Dunántúl térségében és a Duna tágabb környezetében hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, míg az ország keleti felén egész nap felhős égbolt marad a jellemzőbb.Számottevő csapadék érkezése nem valószínű, de elszórtan, itt-ott előfordul gyenge hószállingózás, havas eső szitálás.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi