Ezt az appenint vmi nagy ontomester onti, picik meg huzzak vissza, jo Toka papirokbol is kepesek kimenni,...gondolom az ontomesternek nem kell az osztalék🤣...jo telitett konyvre mar rá is dobja...
Ronda lett de finom....ezt meg megiszom hozzá..majd hazafele délután hozok fel bort...kicsit olvasgatok aztan presszozok 1et. https://kepkuldes.com/image/teWgOm4
Majdani szerzeménye fejlesztését tervezi a Mol, mégpedig annyira előrehaladott állapotban, hogy arról bejelentés is született. A százhalombattai finomítót és az újvidéki logisztikai központot kötné össze egy termékvezetékkel. Erről azokban a hírekben lehetett olvasni Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert idézve, amelyek szerint a Mol többségi hányadot vásárolna a szerbiai NIS társaságban. Vételi szándékát a lépéssel járó régióspozíció-erősödés és az ellátásbiztonság javulása miatt a magyar kormány is támogatja.
Na végeztem a dokinàl, 11 es volt a cukrom.....szalonnát ettem kenyérrel...de ez rossz...be kell mennem laborba majd ... eddig mindig jo volt...nem volt tokéletes de ok.....tippmix mar feladva ...elmegyek pékségbe azt horpintek valamit
Ezekkel a kolcsonokkel vigyazni kell, szoktam adni de igen megnézem kinek mennyit.Akkod jo lesz, termelo jo eredményt hozo cég, csak kicsit hosszan strukturáljak át, tan vegeznek mostanság.A Bászna ugyben a nagyokat nem karpotolja am az állam...fedezet van mogottuk......de ez elméleti....remélem ha sikkasztás volt akkor böri lesz . ...szeretnek olyan vilagban élni ahol egy gyanusitott nem a balatoni villajában van hazi orizetben.
Nagyon sok a buta ember , egyik kollegám a karácsonyi bulin mondta januártól be kerül a Dubaji elit befektető kluba , 3 ezer eurot kell csak befektetnie ,ha átutalta pénzt majd hívják és havi 15% tiszta haszon üti a markát , semmit nem tudót csak egy bankszámla számot 🤣 azóta sem hívták 😁😁😁 Na ezek is igy jártak , de a básznás gazdák sem tiszták, amikor el mondják hogy furcsa volt hogy évekig sokkal több pénzt kaptak, és jóval kevesebbet kellet befektetni mint más gazdáknak akkor miért nem mentek az államhoz kuncsorogni , nekem miért nem fizet az állam mert az akkoba fektetem és mínuszba vagyok
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi