Én szivesen bekoltozok ha mar felajánlotta János.Nem ertem Nacky miért olvasol ilyen nyilvanvalóan valóságtorzíto anyagokat.Szerinted Péter vagy János gyermekei nevén lehetnek értékesebb ingatlanok?
2026. januárjától új fejezet kezdődik a CPI Hotels budapesti csoportjának életében. A két új Mamaison ház (Mamaison Hotel Chain Bridge Budapest és a Mamaison Vibe Hotel Downtown Budapest) megnyitásával 2025-ben már 490 szobás portfólióval rendelkező régió éléről 15 év után távozik Nagy-Szász István, aki egy szakmán belüli, újabb izgalmas kihívásokkal teli feladat kedvéért döntött a változás mellett.
Richter az Zepi, Labanc Ur leirta.Akko is jo lesz, jo munkához ido kell, igazi kis pénzgyár.Mindazonáltan elobbre gondoltam hogy megszolalnak, hát nem...de egyszer megfognak.
Koszonom Labanc Ur, bocsánat csak megy a kartya..nekem 3 vetelem van Ricsibol 1 még minuszos amugy...latom kozbe Akkomat bevágta vki....nem tudja mit cselekszik az se.
Ricsi Toka úr, nekem még van turbo longom belőle, ahogy matávból is... Mol már nagyon túlvett, lassan shortolnám, de lehet hogy az utolsó short certit is kiütik sajnos...
Hát gyerekek a nejem mol-ja igen király....ilyen még nem is volt hogy januar kozepén ekkora profitja legyen...., enyém is megvan de mivel bar kevés azert a preszoba elég lesz ha realizalom 4-5 honapig
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi