Akkor bele kell venni . Én mindig megjátszom a megérzéseimet . Ami szinte mindig bejön vagy jött volna ha van türelmem. Viszont mindig rábasztam ha másokra hallgattam 😂
Az egy jópofa megfogalmazás . Ő lát fantáziát a papír ám és a cégben is . Én is szinte biztos vagyok , hogy lesz az Akko újra lazán 300 felett ..vagy 400 is 👀
Mire gondolsz? Mindenki sajat maga felelős a befekteteseiért. En pl. Lehet veszek nap részvényt mar egy ideje nézegetem 150 dbot koranyi Tomi is vett nagy potenciált látok a papirban
Igen, + a rutin ami csak élesedik az évek alatt! Részemről fejlődés szinte semmi...max beragadtam a nyomdába. Úgy vagyok vele longolódtam. Elgondolkodtató pár papír megint de nyugodt szívvel egyiket sem venném:)
Szegény Marika el van tűnve . Lassan itt lesz Toka Úr és a renegátot repíti ..Ilyen a popszakma . De az is lehet másik nicken szotyizik az Appeninn topikba ..😂😂
Köszönöm . A portfólióm egész rürhettően teljesített ma is . A Rábát meg éreztem mikor kell adni . Majd visszavenni lejjebb . Néha hasznos ha az ember nemzetközi piacokon is tapasztal mert a korrekciónak többféle formája lehet ..
Az idős, nagyothalló gróf késő este érkezik haza A komornyik halkan megkérdezi: – Na, mi van, te vén piszok? Már megint a kocsmában voltál és vedeltél? – Nem, Preston. A városban voltam, és hallókészüléket vásároltam.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi