Létrejön Bulgáriában egy egyszerűsített logisztikai, szállítási folyosó, amely összeköti a magyar vállalkozásokat a fekete tengeri bolgár kikötőkkel és vámszabad területekkel.
TL inkább jó! Inkább kis áttételű, távoli kiütési árral, amikor olcsó egy papír akkor és hiszel benne… TS ha szent meggyőződésed egy trágya retek! Nem veszek fel sose nagy pozit TS-ben! Pont jó egy kis hóbort pénzre! :) Nekem az a Tippmix…. Tokának a foci… :) Másik az értékpapír kölcsön! Kicsiket úgy lehet shortolni.. csak azokból nem nagyon tartanak, mert a bankok sem hiszik el a himi humi dolgokról, hogy érdemes tartani…
2023 ősze és 2024 tavasza között generálták a forgalmat. konkrétan szerintem 300-400M részvény pakkot vettek és adtak maguk között. hogy miért? gondolom bent akartak maradni indexekben és a premium kategóriában. hogy miért? mert ki akarnak menni a frankfurti placcra pénzt gyűjteni. megérte? szerintem végigjátszották ők ezt fejben, hogy 250M bukó az semmi egy ekkora cégnek. plusz sztem ki sem fogják fizetni. az én tippem, hogy a zrt 2024 őszén kiszórta a papírjait a piacra, ezért lehetett akár 720-on is venni, de 800-on sokat. hogy miért? mert szerintem csődöt fognak jelenteni és egy vasat sem fognak a 250M-s büntiből kifizetni. vagy ha igen, akkor erre fedezet a papír.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi