Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 09. 07. 14:56
Előzmény: #8438  Spiller

A fedezet a kevesebb lopásban és a takarékosabb államban rejlik. Önkormányzati szinten ez már most is működik.
"a Tisza adópolitikájának vesztesei az oligarchák és milliárdosok lesznek""Korábban azt hittem, hogy olyan 10-20 százalékot loptak el. De ebben tévedtem!” – mondta Kovács Gergely XII. kerületi polgármester a közbeszerzésekről a Magyar Narancsnak. Hozzátette: lassan egy év után azt látja, van, ami az előző városvezetéshez képest 40 százalékkal lett olcsóbb, van, ami 60-nal, átlagosan tehát 50 százalékkal olcsóbban jönnek ki a közbeszerzések. Ehhez szerinte nem kell mást tenni, mint normálisan kiírni a pályázatokat, ily módon még ugyanazok a cégek is feleáron végzik a munkát, akiket a fideszes vezetés bízott meg.
Spiller 2025. 09. 07. 14:45
Előzmény: #8438  Spiller
4,99mrd
Spiller 2025. 09. 07. 14:44

Tehát csökkennek az adók. Ok. És mi lesz rá a fedezet?  
A milliárdosokra kivetett 1% adó?  A nagy értékű ingatlanok hajók autók  kb 4perc alatt kerülnek eladásra vagy lízingbe  és visszabérlik azokat a tulajok. Fedezetük lesz, mert a cégeik jövedelme fedezetet nyújt erre. 
5mrd a határ? a legtöbb mrd-osnak 499 mrd-jalesz majd.
 Ki fogja és milyen alapon értékelni a vagyont? A könyv szerinti érték?  
A pénzek mennek vagyonkezelőkhöz (többsége már most is ott van)  és mennek dubaji hongkongi számlákra, offshore megoldásokba. 
A multikat usának sem sikerül megszorítani.
A megoldás mindig a szegény és a középréteg fizeti meg a költségeket. 
Bemutatta részletes adóterveit a Tisza Párt - Portfolio.hu
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 09. 07. 13:46
A magyarok első visszajövetele Jézus születése után 373-ban történt, Béla, Keve, és Kadosa kapitányok vezetésével, és ezt a bejövetelt majd Atilla király koronázza meg és minden magyar krónika PRIMUS INGRESSUS-nak neveziA Krónika a lineáris időszámítás mentén onnan méri az időszámítást, ahol Jézus született. Mert Jézus születése egy új világhelyzetet teremtett.Ugyanebben a krónikában megjelenik a SECUNDUS INGRESSUS, - ez pedig a második visszajövetel, ami 677-ben történt.Magyar krónikák olyan dátumot, hogy 896 nem ismernek!A 19. század vége felé felkérik a tudományos akadémiát, hogy állapítsák meg – mert a milleniumi ünnepekre készülnek – hogy régészeti és egyéb adatok alapján – a magyarok bejövetelét – és itt már nem szerepel a második bejövetel, itt már csak honfoglalást említetnek. Az akkori vármegyék és az egész ország tiltakozik a” honfoglalás” megnevezés, és az „Árpáddal először” ellen. De ahogy lenni szokott keresztülpofozzák a nép ellenében is
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 09. 04. 11:22
21 Kutatóközpont: Továbbra is Magyar Péter a legnépszerűbb politikus
https://24.hu/belfold/2025/09/04/politikusok-nepszerusege-magyar-peter-orban-viktor-hadhazy-akos-karacsony-gergely-sulyok-tamas-21-kutatokozpont/
___ népszerűtlenség _____
MP 39%-kal vezeti a listát, Sulyok és Dobrev zárja 16 és 10%-kal a legvégén.
Bár népszerűségi listának hívják, az 50% alatti érték népszerűtlenséget jelez.
Meg vagyunk áldva a politikusainkkal.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 09. 03. 10:50
A királyi rádióban hívták föl a figyelmemet a Tölgyessy interjúra és ezt a gondolatot emelték ki:
"nem volt még az újabb kori magyar történelemben ennyire felkészületlen és ennyire alakulatlan párt, mint a Tisza-párt"
Ebben van némi igazság, de a több mint kétórás interjúban sok erős állítás van. 
https://www.youtube.com/watch?v=Lqk7NHrGbqk
Tölgyessy: A Tisza akkor nyerhet, ha a választás népszavazás lesz Orbánról
- Miért árt most a Fidesznek a korrupció érzékelése, ha korábban nem zavarta a választókat?
- Három dolog változott. Nincsen gazdasági növekedés, elindult leszállóágba a Fidesz és Orbán megszegte az első számú politikai vezető gazdagodásának a tilalmát. Ferenc József, Horthy Miklós és Kádár János nem gyűjtött vagyont. Ez egy nagyon súlyos tabu volt. Úgy tudom, hogy amerikai kampánytanácsadó is mondta Orbánnak, hogy nem gyűjthet vagyont.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 09. 02. 11:08
Ma reggel a királyi rádióban Maruzsa államtitkár a tanévkezdés(!) kapcsán nem mulasztotta el, hogy megemlítse mennyire rosszul járnának a tanárok, amikor a tisza állítólag majd jól megemelné az szja-kulcsokat.
Nem vagyok államtitkár, de ezzel szemben:
1. a kiszámíthatóság miatt év közben nem illik és nem is szoktak adókulcsokat emelni és ezen a remélt kormányváltás sem változtat 2026 kellős közepén.
2. az államot még akkor sem érné kár, hiszen az állítólagos adóemeléssel sem csökkene feltétlenül a tanárok nettó bére, mert a bruttót meg lehetne növelni a többlet adóval és a nettó fizetés nem változna. A többlet adók, járulékok, illetékek és martalékok úgyis az államhoz folynának be.
Kitaláltam erre az eljárásra egy szót: bruttósítás.
Ugyanez igaz nemcsak a tanárokra, hanem az orvosokra és az összes többi állami alkalmazottra is. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 08. 29. 12:37
A Tisza etyeki beszéde leplezte le Magyar Péter hazugságait (videó)
https://www.veol.hu/orszag-vilag/2025/08/a-tisza-etyeki-beszede-leplezte-le-magyar-peter-hazugsagait-video
Megnéztem a videót.
Az etyeki fórumon kézfeltartással jelentkeztek a progresszív és az egykulcsos adó hívei.
A fórum nem reprezentatív mintájában többségben voltak a többkulcsos adó hívei.
Én is a többkulcsos adó híve vagyok, és ha pusztán ez alapján választanék pártot, akkor a tiszára kellene szavaznom és el kellene utasítanom a fideszt.
A jelenlegi állás szerint tényleg így tervezem, de tucatnyi más, ennél lényegesebb szempontot is mérlegelek.
" És számtalan olyan dolog van, amiről nem lehet beszélgetni."
Ebben mi a meglepő? Beszél a fidesz arról, hogy az egész rezsimet a lopásra optimalizálta és ha nyer, akkor ezt akarja folytatni?
Még a családtámogatásokat is az Orbán- és Mészáros-családokra optimalizálták.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 17. 14:25
Előzmény: #8427  ronaldinyo
Péter Magyar 4 ó.  · Takács Péter tovább folytatja az ámokfutását. A fertőzött kórházba ugyan még mindig nem jutott el a szabadsága alatt, de már arról értekezik, hogy egy egészséges ember akár 5 litert is megihat a baktériummal fertőzött vízből. Vajon egy kórházban egészséges emberek vannak?Arról is hadovál, hogy ez csak egy jelző baktérium. Igaz, hogy a hivatalos források szerint a súlyos kórházi fertőzések 10 százalékáért ez a kórokozó felel. Igaz, hogy egy 8 hónapos kislány hónapok óta küzd a székesfehérvári kórházban elkapott bakteriális fertőzéssel.A Fidesz már méri, hogy el kell-e távolítania a valaha volt legcsapnivalóbb, legpökhendibb egészségügyi vezetőt.Segítsünk meghozni a döntést a szintén nyaraló Orbán Viktornak.Maradhat-e hivatalában az a Takács Péter, aki folyamatosan a betegek szemébe hazudik, aki ahelyett, hogy meglátogatná és segítené az érintett kórházat, inkább uszít és hergel. Az a Takács Péter, akinek se szakvizsgája, se valódi szakmai tapasztalata, se nyelvvizsgája nincs, se betegágy mellett nem dolgozott, se a versenyszférában. Az a Takács Péter, aki hetekig nem hozta nyilvánosságra, mekkora a baj a székesfehérvári kórházban és azt is eltitkolta, milyen baktérium jelent veszélyt a frissen született babákra és az édesanyjukra.Takács Péternek mennie kell. Ahogy a miniszterének és a valódi főnökének is.A magyar betegek, a magyar édesanyák ennél sokkal többet érdemelnek. Működő, minőségi egészségügyet, egy valódi szakember, egy hozzáértő és emberséges egészségügyi miniszter vezetésével.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 17. 14:24
Péter Magyar 1 ó.  · Hivatalos tiltakozás Oroszország budapesti nagyköveténélTisztelt Nagykövet Úr!A kormányzásra készülő Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) elnökeként írok Önnek, közvetlen válaszul az Oroszországi Föderáció Külföldi Hírszerző Szolgálata által 2025. augusztus 13-án kiadott nyilvános közleményre.Ez a közlemény, amely név szerint említ engem és az általam vezetett pártot, elfogadhatatlan beavatkozást jelent Magyarország belpolitikai folyamataiba. Teljesen alaptalanul azt állítja, hogy az Európai Unió és annak vezetői arra törekednének, hogy én legyek Magyarország következő miniszterelnöke, és e célból „anyagi, média- és lobbierőforrásokat” mozgósítanak.Egy külföldi állam hivatalos hírszerző szervének ilyen kijelentései csak egyetlen célt szolgálhatnak: a magyar választók befolyásolását, a közéleti vitáink torzítását és a demokráciánkba vetett bizalom aláásását.Pártom és minden magyar állampolgár nevében egyértelműen kijelentem: Magyarország szuverenitása kizárólag a magyar népé. Egyetlen külföldi hatalomnak – legyen szövetséges, ellenfél vagy bármi más – sincs joga megkísérelni politikai jövőnk alakítását vagy választásaink kimenetelének meghatározását.Ennek megfelelően ezúton:Hivatalosan tiltakozom az Oroszországi Föderáció Külföldi Hírszerző Szolgálata által tett kijelentések és azok hivatalos, illetve állami csatornákon való terjesztése ellen.Haladéktalan és nyilvános magyarázatot kérek az Oroszországi Föderáció Nagykövetségétől a fent említett közlemény jóváhagyásával, céljával és szándékolt hatásával kapcsolatban. Egyértelmű biztosítékot követelek arra, hogy az Oroszországi Föderáció tartózkodni fog minden olyan cselekménytől, amely Magyarország belpolitikai folyamataiba való beavatkozásnak minősíthető, beleértve a dezinformációs kampányokat, kiberműveleteket vagy a politikai szereplők és állampolgárok megfélemlítését.Magyarország szuverenitása és demokratikus folyamataink sérthetetlensége nem képezheti alku tárgyát. Ezen alapelvek betartása a minimumfeltétele bármilyen érdemi kétoldalú együttműködésnek országaink között.Kérem, hogy tiltakozásomat késedelem nélkül továbbítsa kormányának, és e levélre mielőbb küldjön írásos választ vagy személyesen tájékoztasson kormánya álláspontjáról.Tisztelettel,Magyar Péterelnök, Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA)
badsector1
badsector1 2025. 08. 13. 15:25
Előzmény: #8425  buxmester
Mogyoróország 15 éve azt csinálja amit orbanescu mond,  és tök utolsók lettünk az euban.
buxmester
buxmester 2025. 08. 13. 11:30
Előzmény: #8424  ronaldinyo
Mindenki azzal jár a legjobban, ha béke lesz. Amerika tárgyal és Amerika is fog megegyezni Oroszországgal. Európa ebből jól nem tud kijönni. Európának azt kellett volna tenni, amit egy évvel ezelőtt a magyar miniszterelnök javasolt.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 11. 17:27
képesztő aljasságokra képes a jelenlegi hatalom, csak hogy eltántorítsa a honfitársainkat a változástól. Néhány példa, hogy mit tettek az Orbán-janicsárok az utóbbi időben a főnökük felbujtására:- egy zalai gazdának a látogatásunk után megmérgezték az állatait;- egy tejtermelő gazdától a látogatásunk után nem veszik át a tejet;- egy gazdának “véletlenül” a látogatásunk után leégett 15 hektárja;- egy óvodai vezetőt eltávolítottak a pozíciójából;- egy gyermekvédelmi vezetőt minden eszközzel megpróbálnak ellehetetleníteni, miután elmondta az igazságot;- több helyen már azelőtt megfenyegetik a honfitársainkat, mielőtt kiállnának;
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 10. 17:21
Segítek Orbán Viktor egészségügyi államtitkárának, megírtam a lemondását. Csak alá kell kanyarintania.Alulírott dr. Takács Péter, a mai napon az alábbi indokok miatt azonnali hatállyal lemondok az egészségügyi államtitkári pozíciómról és bocsánatot kérek a magyar néptől. 1. A hathatós közreműködésemmel az Orbán-kormány évek óta szándékosan alulfinanszírozza az állami egészségügyet, hogy átterelje a betegeket a fizetős magánegészségügybe. 2. Nem törődtem azzal, hogy évente több tízezer honfitársunk veszíti életét megelőzhető és kezelhető betegségekben a megfelelő egészségügyi ellátás hiányában. 3. Semmit nem tettem azért, hogy ne kelljen meghalnia minden harmadik férfinak a 65. születésnapja előtt. 4. Letagadtam, hogy Európában Magyarországon a legmagasabb a kórházi fertőzések aránya. Semmit nem tettem azért, hogy Semmelweis Ignác hazájában legyen elegendő fertőtlenítőszer és megfelelő tisztaság a kórházakban. 5. Nem tettem semmit, hogy a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak ne 40 fokos kórtermekben kelljen szenvedniük és legalább a műtők klimatizáltak legyenek. 6. Nem tettem semmit azért, hogy Orbán Viktor leállítsa az ipari mértékű korrupciót és a magyar kórházakba megérkezzen ezer milliárd forint fejlesztési pénz. 7. Megszegtem a kötelességemet és nem azért dolgoztam, hogy sikerüljön orvosolni a több tízezres ápoló, szakdolgozó és szakorvos hiányt. 8. Magára hagytam a háziorvosokat és szétvertem az ügyeleti rendszert. 9. Korábban nem vállaltam a felelősséget a mentésirányítás és az EESZT rendszer összeomlása miatt, ami betegek tízezreinek életét veszélyeztette. 10. Letiltottam az egészségügyi dolgozókat, hogy az egyre súlyosbodó helyzetről tájékoztassák a magyar közvéleményt. 11. Ahelyett, hogy partnernek tekintettem volna az orvosokat és az ápolókat, valamint a Kamarákat, inkább beléjük rúgtam és megaláztam őket arcfelismerő rendszerek felszerelésével. 12. Pökhendi, arrogáns, fideszes stílusban belerúgtam a betegekbe, a hozzátartozókba és a saját egészségügyi kollegáimba. 13. Mindent szemrebbenés nélkül letagadtam: a kórházi penész létezését, a csótányokat, a kórház- és osztálybezárásokat, valamint a közegészségügyi szempontból életveszélyes állapotokat.+1 Minden nap megszegtem az orvosi eskümet, csak azért, hogy pozícióban maradhassak.Ennek ma véget vetek, vállalom a politikai és jogi felelősséget és a mai nappal távozom hivatalomból és erre szólítom fel Pintér Sándor belügyminisztert és Orbán Viktor miniszterelnököt is.Budapest, 2025. augusztus 10.………………………………..dr. Takács Péter
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 10. 12:46
Miközben sok kórházban ismét 40 fokban szenvednek a betegek, fertőzésveszély miatt palackos vízzel kell fürödniük a kismamáknak a székesfehérvári kórházban és csak így lehet a csecsemőket is fürdetni.Péntek estétől újra teljes vízkorlátozás van a szülészeten. De már legalább egy hete nem lehet inni a csapból az épületben.Az osztályon lévő figyelmeztető felirat így szól:“Nem ivóvíz! Újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek fürdetésére sem használható!”Több kismama és kórházi dolgozó is megerősítette, hogy nem tudtak zuhanyozni, még a vécéöblítés is palackos vízzel vagy vödörből történő locsolással zajlik. A higiéniai helyzet különösen aggályos. Az érintett osztályokon – szülészet, koraszülött osztály, nőgyógyászat – alapvető feladatokat, mint a kézmosás, eszközfertőtlenítés és takarítás, csak nehézkesen tudtak ellátni palackos víz segítségével. Több forrás szerint a probléma hónapok óta fennáll.Mielőtt Takács Péter azt találná ki, hogy a TISZA feladata lenne az iható víz biztosítása egy magyar kórház szülészetén, jelzem, hogy ők vannak kormányon 15 éve. És még 8 hónapig…
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 10. 12:46
“A feleségem pénteken szült a fent említett kórházban és egy egészen abszurd helyzetbe csöppentünk. Durván 2 órája megkezdődött a vajúdás, és a nővérek azt az utasítást kapták, hogy be kell engedniük a vízvezeték szerelőket abba a helyiségbe ahol épp szülés történik.Egy nővérrel gyorsan körbetekertük lepedővel az akkor már két perces fájásoktól szenvedő feleségemet. 2025 Magyarország”Ez egy beszámoló a székesfehérvári kórházból, ahol egy hete fertőző és életveszélyes a csapvíz és a frissen szült édesanyák palackos vízzel tisztálkodhatnak. Eközben az Orbán-kormány magyar adófizetői milliárdokat küld Tanzánia ívóvíz ellátására.Orbán Viktor egészségügyi államtitkára, Takács Péter pedig még mindig a helyén és még neki áll feljebb…Mi kell ahhoz, hogy végre elzavarják jó messzire és a betegeknek ne 40 fokban, kórházi fertőzéseknek kitéve kelljen szenvedniük?

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek