Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 péntek, 08:46
Előzmény: #42878  randomly
Nagy királyok 😂😂👍
Bpali2 péntek, 08:46
Olajat verik le . Mondtam én . Lesz irt pisikélés pislogás ha majd 70 USD lesz . Most is nagy a csend mikor a nemesfémek emelkednek . Csak ugye én tovább láttam pár fórumtárssal az orromnál  meg a FED döntésnél . Még pozíció is írtam . Pl olajshort . Most aki akar realizalhat nemesfémet olajat stb . Meglátjuk ma mi alakul ..👀😉
randomly péntek, 08:06
Előzmény: #42877  Bpali2
"FIDESZ" könyvtárából leötlhető közpénz pályázó plugin, otthon kizippeled ... imádom a csávót. :-) https://youtu.be/0dEhQ_ruByc?t=3603 1:00.00-tól ha nem vinné át az idő kódot.
Bpali2 csütörtök, 22:02
Jelinyekk Úr nem vállalja az arcát a láncon . Bakker Jocek  . 😉🤡
Nandi csütörtök, 21:46
Előzmény: #42875  Bpali2
Figyu Pali, beszéltem Nándival. köszöni remekül van. Azt üzeni megnézte az arany  grafikont, ugyanott vagyunk mint a hét elején, csináltak benne egy lefele kört, az alját még el is találta. Szóval továbbra sem érti mire fel a töretlen optimizmusod, de érdeklődve olvas. Nem mondja, hogy nem megy az arany felfele, de szerinte jelenleg még nincs napirenden egy erőteljes felfutás. Kínlódó oldalazás van, nevezzük felhalmozásnak. Aztán lehet idővel majd lesz.
A régi iskola szerint valóban nem itt kellene lennie az aranynak, ami jó jel. És valóban csak elinflálható az adósság, ami jó az aranynak. Meglátjuk mikor és mi indítja be az emelkedést. MOndjuk jó lenne, ha lenne vmi csendesedés Hormuz környékén.
És azt üzeni ne törődj a minuszolókkal. 
Bpali2 csütörtök, 21:11
Előzmény: #42874  Bpali2
Már megy a rettegés hogy 42 lesz az ezüst ..
Bpali2 csütörtök, 21:08
Előzmény: #42873  Bpali2
Nála úgy működik olaj emelkedik. bányászok elad 😉
Bpali2 csütörtök, 21:04
Előzmény: #42872  Placi82
Úgy olvastam tegnap Ff topikba . A szokásos Nándis duma .. BLa bla bka magas olajárak miatti költségek megugrása plusz a kamatemelés illetve a beharangozott emelés miatt . Ő is már annyi mindent tud csak épp lassan köze nem lesz az árfolyamváltozáshoz ..
Placi82 csütörtök, 20:42
Előzmény: #42865  Bpali2
Viccnek erős lenne. Ezt komolyan mondod? Miért? 
Seri csütörtök, 20:36
Előzmény: #42866  Bpali2
Akkor a félévemmel sehol sem tartok még 🤣 😬 
Seri csütörtök, 20:31
Előzmény: #42856  Placi82
Így van, kispajtás is ezt írta 🙂 Sőt arany és molibdén kitermelésével és feldolgozásával is foglalkozik. 2026 első félévében nagyon erős időszakot zárt.
randomly csütörtök, 20:26
Előzmény: #42868  Bpali2
Kereskedtem egy rövid ideig. WIZZ BÉT , AKKO,  APP,  ennél jobban nem mentem bele a NER-be. És alig tudtam kikászálódni. Egy normális közleményt nem tudtak kiadni hogy miből élnek ... mert megmagyarázhatatlan az üzleti modell. Én a Westel0660-al kezdtem a mobil telefont ... majd lettem PannonGSM, majd Vodafone, majd Telenor, most újra M Telekom ... miért? Egyszerűen ez működik. Drága ? igen ... One ... el se tudom képzelni ott mi lehet :-) Persze a Telekom is biztosan k*rr*pt csinál olyat amit Én sose tennék, de azért a normális üzlet menet a nagyobb rész.
Bpali2 csütörtök, 19:53
Végén csinálnom kell egy NERes bukó részvények topikot , mert a sok senkiházi tiltogat . Viszont az élet valahogy engem igazol . Nem is tartom magam egy szintre velük az is igaz . Amikor annyit nem bír felfogni , hogy túl nagy pozícióval belépni nem túl egészséges egy illikvid piacra..🤡.
Seri csütörtök, 19:49
Előzmény: #42861  Bpali2
Igen, észleltem 🙂
Már elkönyveltem, hogy nem kapok választ 🙃
Nos, ma nagyon nem erre a reakcióra számítottam. A rezet (nekem egyelőre csak az volt) csúnyán benéztem. Holnap BOJ döntés, azt már mindenképp megvárom, megnézem hogy reagál rá a piac és aszerint megyek tovább. Úgyis ott lesz a hétvége, lesz időm újra gondolni / elemezni / felfogni ... a történteket.
Nálam még mindig az a baj (bár egyre jobb vagyok már e téren), hogy a "pánik" esést nehezen viselem, hiába vagyok meggyőződve arról, hogy jó helyen van a befektetésem, elkövetem azt a hibát, hogy eladom. 😬 Majd pislogok, mint pocok a lisztben 😅
Köszönöm a válaszodat
Bpali2 csütörtök, 19:34
Azért a nemesfémek kemény piac . Lehetsz Te akármilyen okos gyerek de itt tényleg el kell töltened 3-4 évet . Mire ki ismered . Ha kiismered …
Bpali2 csütörtök, 19:32
Előzmény: #42854  Placi82
MrSomm a tegnapi nap után dobta az ezüstbányászait ..😉
Seri csütörtök, 19:29
Előzmény: #42860  Placi82
Igen, ott lehet, de az még ismeretlen számomra. Utána nézek
Peti84
Peti84 csütörtök, 19:27
Előzmény: #42855  Placi82
Ezzel piszkosul egyet ertek.....+++
Bpali2 csütörtök, 19:22
Ajánlom még a dollár index fogalmát .. Milyen valutáktól is függ a dollár árfolyama .. Mit tesznek pl azok a jegybankok. Azt máris 2-3 lépést látunk nem egy nap után győztest hirdetünk..
Bpali2 csütörtök, 19:19
Na igen a pofonegyszerű alapok egyike : a tőzsde folyamatosan változik . A piac folyamatosan tanul , alkalmazkodik emlékezik. Minden év más és más . 2 : Mindig meg kell találni azt a tényezőt ami aktuálisan az árfolyamot mozgatja .. 3 :1 napból sosem egészséges messze menő következtetéseket levonni.. láttuk a sok idióta mantra a FED döntés kapcsán , azt Nándorunkat mellbe vágta az élet . De Ff topikba is hajlamosak 1 nap után eldönteni a jövőt . 4 A piac mindig az aktuális hangulata szerint árazza az elképzelt jövőt . Tudom a nagy okosság amit szoktak írni a piac a jövőt árazza . Na igen csak azt a jövőt akár naponta 2 féleképopenis tudja árazni , attól függően ; hogy milyen a hangulata .. 5 Legyen stratégiád ne csak dumád 6 Pozíciót menedzselünk .. 7 . Minden csoda 3 napig tart . Minden mozgás maximum a következő headlineig .Ez Serinek ment ..

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek