így van a statisztikák szerint minden oké ... Mindenki költse a pénzét el azonnal. Mert ha nem akkor elinflálodik ... Az állam vissza adja a pénzed mindig kamatostul. Csak ugye nem ér semmit. Vajon hányan tudják megvédeni a valós inflációt egy ilyen számot szeretnék látni . 10% vagy 20% ? 20-nál többet akkor sem írnák ha kalapáccsal ütnék az ujjamat. Szóval , szerintem nagyon kevesen foglalkoznak azzal hogy az infláció eszi a pénzüket vagy nem. Azt nézi hogy a $100 részvénye $200-at ér igaz hogy fele annyi kenyeret adnak érte ... Ugyanez az ingatlannal is tripla az ára de egy ugyanolyant kaphat érte vagy inkább rosszabbat ... Érzésre én sem tudom megverni az inflációt de erősen próbálkozom . :-) így az államadósság nőhet bármeddig azok csak számok , egyre nagyobb számok a 80% -ot nem érdekli ... És a papír a legerősebb anyag az elbír mindent .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)