Simán leszakíthattak volna az arany árát 4000 alá ez bölcs meglátás. És aktuális. És azt mondod mégsem tették meg...??
Szerintem akarták azt, nagyon is!!!!! Csak nem jött össze, tegnap.... 😉
Ez nem predesztinalja a jövőt csak a szándékot. Nagy erők feszülnek egymásnak..
Gazdazdasagi világháború már van, most es ma is, nem csak lesz, talán majd valamikor kategória ez már.
Csak legfeljebb nem ír róla a Barrons, vagy a WSJ, Reuters, etc..
Márpedig ha mainstream nem írja meg a valós narrativat akkor a gazdasagi szereplők nem kutatjak se nem abszolvaljak. Ez nekem meglepő.....
Ajánlom Robert J Schiller : Narrativ kozgazdasagtan című könyvét., már ha elfogadod ajanlaskent tőlem es ha szeretsz olvasni könyveket.
Sajnos az a generáció aki még szeretett olvasni már meghalt, nagyapam generacioja volt, kb a lexikális tudasukkal együtt. Lassan eljutunkna a "Hulyek paradicsoma" c film aktulalitasahoz és sajnos egy nagyon szűk gazdasági nagytőkes elit azaz pár 10 ember akik a tokeáramlast irányítja, és ezzel a gazdasagi világot, és a piacokat.
Szerintem akarták azt, nagyon is!!!!! Csak nem jött össze, tegnap.... 😉
Ez nem predesztinalja a jövőt csak a szándékot. Nagy erők feszülnek egymásnak..
Gazdazdasagi világháború már van, most es ma is, nem csak lesz, talán majd valamikor kategória ez már.
Csak legfeljebb nem ír róla a Barrons, vagy a WSJ, Reuters, etc..
Márpedig ha mainstream nem írja meg a valós narrativat akkor a gazdasagi szereplők nem kutatjak se nem abszolvaljak. Ez nekem meglepő.....
Ajánlom Robert J Schiller : Narrativ kozgazdasagtan című könyvét., már ha elfogadod ajanlaskent tőlem es ha szeretsz olvasni könyveket.
Sajnos az a generáció aki még szeretett olvasni már meghalt, nagyapam generacioja volt, kb a lexikális tudasukkal együtt. Lassan eljutunkna a "Hulyek paradicsoma" c film aktulalitasahoz és sajnos egy nagyon szűk gazdasági nagytőkes elit azaz pár 10 ember akik a tokeáramlast irányítja, és ezzel a gazdasagi világot, és a piacokat.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)