Üdv. mindenkinek. Kb. 1 éve olvasom a forumot. Az addikciom az orosz válság óta tart. Az ezüst viselkedése egyelőre többismeretlenes feladvány nekem. Ami a lefelé irányt erősíti bennem az , hogy folyamatosan adják- szorítják lefelé és egy részvénypiaci krach esetén vagy egy szándékos öszpiaci beverés következtébe beszakad- mindennel is együtt -. Ami a felfelé vezető irányt erősíti az az , hogy a kereskedésí platform amit használok azon a napos MACD olyan szinten túladott értékben mint amikor (máj. 13-14) a csucson volt tulvett álapotban. Ugyanez az arany esetében is igaz. Nyilván árnyaltabb-szofisztikáltabb képek is vannak , ezeket ti leírtátok- leírjátok. Ha csak egyszerüen a kereskedési platform grafikonját nézem akkor hidegvérrel az ezüstöt 75-ig tartani kellene, az aranyat meg 4500-ig . A régi piaci mozgások szerint egy nagy sportesemény kezdetén- közben-végén mindig egy kiados esés irányába tolta el a piacot - ezért majrézok most -, különben hidegvérrel ülnék a longomban.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)