A Deutsche bank 8000 USD-s aranyárral számol . Kína minden eddiginél nagyobb tételben / hivatalosan is/ vásárolja az aranyat . Ami húzza magával az ezüstöt is . Az ezüstnél 5 év kitermelésével megegyező fizikai hiányt görget maga előtt a piac . 14-15.- én Trump -Hszie találkozó - ahol a kölcsönösen bevezetett importra vonatkozó vámok jelentős csökkentése várható .. Ezenkívül India miniszterelnöke felszólította a lakosságot , ne aranyba / ezüstbe/ meneküljön. A réz árának emelkedése mindig fontos jelzés —> mert követi az egész nyersanyag piac ..A rézbányákban kinyerhető érc minősége egyre csökken a kereslet nő. Új bányák 2030-nál előbb nem nyitnak . Ja megjegyezném ez az ezüst arany ármozgás most teljesen más lesz . Új magasabb árfolyam szintek jönnek de ezt már nem a spekuláció hajtja . Az igazi bullos megerősítéshez a 86,5 ős szint áttörése szükséges —>92… kiderül
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)