Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hallod, nemtudok már lassan olyan profitot eléri hogy a dollár ne anulalalja el. Vazze vagy brutális erős a forint fundamentuma (mait azért nem hiszek) vagy a dolllar lassan nem er szart se.
Lehet,igazad van De akkor baszhatod arany longot és ezüst longot kozeptavon is. Csak szólok. És megvalami. Menj el Kínában. 33 - 35 éve bivalyal szantotak a rizsfoldeken, a parasztok. És szenet bányász rak a bányában... néha néha meg volt egy kis ehinseg,Kinaban ha szar volt a rizstermes. Nézd meg most őket..... 😉 No, meglatjuk, mi lesz....
Ha tudnám ki nyer a házat is eladnám és ratennem..... De nem tudom ..de repedezik azért rendesen a rendszer... Csak a ez a bizonyos nagytőke már lassan 200 éve "uralkodik" Nem adják csak oda a dollár feletti fennhatosaguk hatalmat ...
Kikérem magamnak minden terv szerint megy ... gondos tervezés ... csak mindig jön Varga Misi ... és biciklizés helyett tőzsde. +10°C nulla szél verőfényes napsütés ... és persze ilyenkor dumál :-)
Na Pali hiszel már nekem hogy Kína vásárol, USA gazdasági szűkkörű nagytőke pedig vért izzad hogy újra manipulalahassa az arany es ezüst árfolyamát. Most lathattad Kína felhúzza /spajzol USA nyomja le, ha tudja .... Erről szólt a lentebbi zsido viccem lényege is .
Amúgy nem értelek . Tudod jól hogy az USD gyengítés az USA érdeke hosszú távon , tudod jól , hogy Trump az élőfába is beleköt illetve az AI mizéria alább hagyhat . Én meg idén inkább a BUX/ot súlyoztam felül . Ill marad az ezüst meg talán a gáz piac . Néha dax .Persze ha rövid távra játszol. Jó az USA piac holnap FED .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)