Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem egy rövid shortom volt, kis nyereség, de biztos pénz. Nem mertem megvárni vele a holnapot.Holnap majd meglátjuk, hogy mit csinának az ezüsttel a nagyvilágban és majd annak tudatában döntök a továbbiakról.
Ma én is játszadoztam újból az ezüsttel, hosszú-hosszú hónapok után. Sajnos nagyon leült a topik, Valíz saját bajával foglalkozik, Beze eltűnt, Lol szintén . A régiek közül Pali tartja a frontot, meg Ff. néha benéz. Innentől sűrűbben fogok írni, remélem a topik lakók nem bánják. Üdvözlet mindenkinek akiket még nem ismerek.:)
Ez most nem az UniCreditről szól szerintem . A nagyok az USAban eldöntötték . Ha csak nincs közük az Unicredithez .. majd utána nézek. Nagy buli lesz ebbe , ha így belenyúltak . De azon röhögtem így fog járni az OTP is …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)