Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mivel hétfőn nincs az USA borítékolható volt az erős ezüst árfolyam mára . Arany ide arany oda .. Nekünk ilyenkor mindig az a rossz benne hogy meg kell sarcolni Ázsia illetve a hétfői EU mozgást nagyjából mielőtt eldöntöttük hogy tartsuk meg vagy ne ..
Elég érdekesen állsz hozzá . A Richter gyakorlatilag megbukott ahogy Nedden jó időben megfogalmazta . Maga a gyógyszeripar nyomás alatt van . A Ricsi meg magyar cég eleve periféria . Kérdés hogy mekkora növekedési potenciált látsz benne . Éves alapon 20-:30 százalék ?.. Látod komolyabb piacokon itt certiket az mennyi idő alatt jön össze . Oké vegyük úgy certibe ülsz . Még attól sem lehet az ember elájulva mostanában . Most indult az MSCI a CeCe - egy darabig nem valószínű hogy lesz érdemi emelkedés benne . Nem is csodálkozhatunk ha a nagyok alul súlyozzák . Gyakorlatilag a szokott sávjában mozog. 10100-10500.. zaj …Én nem bővíteném …Most mondhatnád én meg minek erőltetem a cbk-t ? Az bizonyított . Ricsi ? Ígéretnek jó …
Semmi közöd hozzá, hogy ki mit, mikor, miért és hányszor ír be. Ahhoz se, hogy előre vagy utólag teszi-e. Vannak értékelhető, olykor érdekes meglátásaid és hozzászólásaid, de néha elkap a gépszíj, olyankor felfújod magad és jön ez, ami. (Az ezüst egyébként az arany után megy, de ezt nélkülem is tudják itt, rutinosak.)
Valiz nemtudom mi a meglàtàsod a kicsi ricsinèl ès benne vagy e mèg vagy rèszben kiszàlltàl de amit mai nap vègèn csinàktak Ricsivel az brutàl.. Rèszben benne vagyok mèg nem tudtam töle teljesen megszabadulni de ez brutàl amit müvelnek vele Neked mi a meglàtàsod bízol nèg a kicsiricsibe??
A tények makacs dolgok vissza lehet olvasni , ez a bölömbika meg egyetlen egy meglátása be nem ír soha , .., Raglop kolléga is most a 29 ével majd az élet beárazza .. vauzni könnyű .. előre kérem beírni …
Ne hagyd magad, olvass sorok között :-) Szerintem ... Én vettem még , remélem nem túl korán ... betudom eddig az eséseket a hónap végének ... 2 hét múlva okosabbak leszünk.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)