Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Valiz hianyzik az egyéniséged az ezüst es aranyos oldalon topikban es hianyoznak a napi elemzéseid amit régota renszeresen megosztottál.. Nemtudom miert tüntél el?? Nyaralni vagy akkor értem mizo van..
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst.-Még mindig az emelkedő trend felett, de long zárási jelzés után van a nemesfém görbéje. Fordulós minta még nem alakult ki teljesen. A 35,15 környékére jöhet fel az emelkedő trend, a hosszabb mintából a 40 feletti értékek is képbe kerülhetnek majd. A 34,38-as szint viszont erős támasz lehet, visszatesztelés után lehetne jobb long pozíciót keresni. Amíg a vastag zöld trendvonal él, addig a trend is fennmaradhat. Ellenállások: 37,5; 39,06; 40,63. Támaszok: 34,38; 32,81; 31,25; 29,68; 28,13.
SPY daytrade a futures nem segit sokat abban, hogy jobban megertsem, hol is tart a wave(v) rallyban most? lehet, hogy wave(4 of v) korrekcio keszen van? Vagy valahol mar az (5) submicro hullamban tart? Vagy ez a kis gap-up ma a (b of 4) es hamarosan lefordul (c of 4)? . NDX is, SPY is felfele indulni latszik, tehat lehet hogy meeg mindig (3 of v) tart felfele? Fokozott ovatossag nem art. Ma en kivarok a nyitasban, pedig most eleg konnyunek tunik 20-40 bazispontot lekaszalni, mert a VIX most is lefele tart.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)