Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az egész világpiac meg se rezzen. Trump felszólítását a tűzszünetre, azt figyeli . Mindenki az USA piac nyitásra vár . De megjegyzem a héten még a szokásos munkanélküli és inflaadatok is jönnek. Lesz itt hirtelen volatilitás . Aranyat most nem érzem ma ( sem) érdekesnek . Olaj mozog .
már csak 350db MTEL- van 1.800-on nem kopott el az utolja. MTEL certi már februárban elfogyott ... Egyébként miért mondod ? A rendkívüli közgyűlés miatt ? Mi lesz téma nem vagyok gép előtt ... anyagra várok :-)
4IG-ben az egy részvényre jutó saját tőke értéke bőven az árfolyam alatt van - ott nem lenne erre a módosításra szükség - a cég még jól is járna, ha 1050 Ft-ért valaki ki akarna szállni egy szétváláskor
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)