Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Fed részéről a május 7-i FOMC ülésen. Donald Trump egyelőre nem kommentálta ezeket a híreket, de a már idén és pláne a 2018 decemberében tapasztaltak alapján a következő hetekben éles Fed és Jerome Powell ellenes kirohanásokra számíthatunk az elnök részéről.
nem az első eset,hogy ezt mondta,pedig hát választás előtt,mint tudjuk olyan kezes volt mint egy ma született bárány ...Húsvét táján még a bárányok sem ússzák meg :DDDD
Random módon hozzá kell tenni a portfolio kedvenc bullshitjeit, pl. "KIszivárgott a titkos terv az ezüst árfolyamának növelésére" "Figyelmeztet a Pingvin Guru: nagy esés várható'" "Beze bevallotta: longolja a Richtert'"
Egyébként XAG/USD-nél én szoktam nézegetni a mozgókat 50-100-200. 1h-n beszorult az 50 - 100 közé. Már háromszor is visszapattant a 100-ról. Ha letörné végre, akkor a 200 31,29-nél várja. Naposon is érdekes, ott a 100 egybevág a kicsi piros 🐧 120%-ával. :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)