Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
ez már több mint egy hete így van sajnos. alakítgatnak e szerint a rendszeren, csak nem túl jó az irány. sajnos ezt megszokhatjuk mindennél, változtatások ált. szarabb végeredményt hoznak. lsd K&H új próbálkozása.
Csak indulna már! :D :D :D Ilyenkor a legrosszabb, amikor -5% +5% között billeg a pozi, aztán izgulsz, hogy mi a fene lesz vele :D :D :D Lenne rajta már egy értelmesebb hasznocska, akkor nyugodtabban nézegetném :D
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A gyors esés után kicsit lassabb, de még
így is meredek emelkedéssel visszatért a csökkenő
trendvonalhoz.
Ettől kezdve tűnik semlegesnek a görbe, mert a
jelenlegi árazás körül nem tartalmaz megfelelő
hozamlehetőséget.
Fontos lesz az elkövetkező egy-két hét. Amennyiben
oldalazni tudna, az jó jele lehetne egy újabb vételi
lehetőségnek.
A 31,25 már támasz, ezen szint alatt lehetne újra
vételes. Később fontos szint lehet a 34,38 körüli
ellenállás, felette tudna nagy teret nyitni.
Ellenállások: 32,81; 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12.
innen még mehetne felfelé, a rövid 61.8 támasz foghat, de kétlem! :) Ketten várják lent már! Ilyen rövid távon nehéz bemérni, de ez jött ki! https://ibb.co/bgtg41Nv
Hajol láttam tegnap kb 33 ről lefordult az ezüst bás azóta emelkedik dehát az ezüstnél nem lehet tudni deha 30 at teszteli az durva mert közbe az arany stabil söt menetel fel
https://ibb.co/gbn96stz A trendvonalat megérintette tegnap, aztán lefelé indult megint. Én most kivárok... Dupla alj 30 alatt? Meglátjuk... Aranytól is sok függ
Jerome Powell tegnap esti beszédének a legfontosabb üzenete az volt, hogy a Fed a vámok miatt az eddig vártnál tartósan magasabb inflációs pályát vár. Illetve a magasabb infláció mellett lassuló gazdasági növekedést. A Fed-elnöke beszédében kiemelte még az amerikai lakosságnál egyre inkább tapasztalható gazdasági hangulatromlást is. A Powell által előrevetített stagflációs hangulatú helyzetkép nem csoda, hogy további eladásokat hozott az első négy kereskedési óra után is a már amúgy is rossz hangulatú kereskedésbe. Powell beszéde alapján semmilyen enyhülésre nem számíthatunk a
Fed részéről a május 7-i FOMC ülésen. Donald Trump egyelőre nem kommentálta ezeket a híreket, de a már idén és pláne a 2018 decemberében tapasztaltak alapján a következő hetekben éles Fed és Jerome Powell ellenes kirohanásokra számíthatunk az elnök részéről.
a 2025-ös esztendőben, minden új bizonytalanságra és befektetői idegességre az orvosság újfent az arany vásárlása volt. Csak áprilisban ez volt a hetedik olyan napja az aranynak, hogy élete új csúcsára ment.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)