Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A 36 is nagyon jó a helyzethez képest. Főleg az 50 helyett. Be is rosalnek, ha a CBOE VIX. 20 körüli értéket mutatna most. Akkor úgy meghajlitanak a valóságot, jobban mint idáig, és a VIX et is, hogy rögtön mindent eldobnek meg részvenyeimet is. :) Nekem a CBOE VIX olyan mint Bud Spencernek a pufi lekvár.... :)
Utolsó 8-9 elemzésre emlékszem. Szerinted mennyi jött be..? Nem irigylem aki azokat megjatszotta... Bocsánat, de, nem bantaskent csak figyelmeztetés ... Senkinél sincs a bölcsek köve... Farkasfu, Te viszont lehetnel kicsit aktívabb az arany elemzeseivel... Khmm. Remélem eljut hozzád! :)
Valiz énis köszönöm hogy a napi makro és egyéb várható eseményeket röviden napinta közlöd az idővonalon mert igy nemkell összegyüjtögetnünk a forumon lévőknek a várható napi eseményeket a befektetési oldalakról ahogy látom tanulhatnának tőled a brokerek és a befektetési tanácsadók és oldalak mert azok kevesebb napi várható esenényeket tesznek közzé és közbe havi millákat felveszik a pénzügyi melohelyükön és a saját ügyfeleiket sem látják el napi infókkal Régen amikor kezdtem a tözsdézést a sok brokercéget és bankot kipróbáltam de hanyag volt mindeggyik és saját ügyfeleiketsem látták elnapi szinten infokkal egy kivétellel "a régi lnter Europa Bank Brokercége az napnta faxon küldte a házamhoz a több méter anyagot a tözsdei napi eseményekről "csak nézett azvex asszonyom hogy mir nyom ki a fax naponta aztmondtam neki hogy hisszu papirsálat nyomtat naponta " de akkor még brokerem volt aki telefonon bármikor elértem éjjel nappal a Béten és Frankfurtban és az Usában külföldi tözsdéken olasz brokerek voltak de magyarul simán értettek és nem volt olyan hogy leáll a rendszer vagy nemkapcsolták ki a rendszert ezek az elekrtonikus elérhetőségek sajnos vanhigy manipulálva vannak kritikusvésbérdekes események idején!!És aztmondják ha betelefinálok hogy tulterheléses támadás érte az elektrinikus brokerrendszert nem aztmondják hogy saját maguk kapcsoljál ki!
Szerencsére nem nagy energia betenni. Közben meg is jöttek az adatok, sok változást ezüstnél nem látok. Ami nagyon zavar, nem győzöm ismételni, hogy nem akar helyreállni a rend, még nem a futi a drágább.
Mindjárt jönnek az adatok. Valiz köszi, hogy ismét betetted ide nekünk! :) Nálam ezüst és úgy nagyjából minden csak figyelőlistán. Nézem, hogy mi történik a piacokon, lesz-e újabb felvonása a drámának...
Beze igazad vol a mai napot buxal kellett volna ibditani de nem tl hamen ts buxxal Bux tl al is jól indult de csak az első kötés hogy indulatotz alacsonyan a tl bux amikor indulásnál késett a Mtel nyitása az otp ricsi mol inditása után Mert késett pár percet mire az Mtel nyitot inditották Aztán gyorsan 1600 fölé ugrott a 6u es amikor az Mrelt is beindutották Manipulácio az egész sajnos
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)