Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az azért nem gyenge. Persze itt sincs munka én nem a tudásom senkinek viszem a sírba ... A tanár meg azért nem adja. Mert aki tudja csinálja aki nem tudja tanítja .... Elnézést a kivételtől ! ( Én is India videókból tanulok )
MAI ESEMÉNYEK:13:00 US 30-éves jelzáloghitel kamatláb, az előző 6,70% 16:30 US FED Barkin beszél 20:00 US FOMC ülés jegyzőkönyve Pár mondat a piacról:
A WSJ a FED szócsövének is tekintett újságírója, Nick Timiraos szerint a FED a lehető legrosszabb helyzetbe került, rövid távon pedig az emelkedő árak miatt kizárt a kamatcsökkentés, amíg nem fékez drasztikusan a munkaerő-piac.
Egyes vélemények szerint, ha ez így megy tovább, az USA aktiválhatja a „védelemért kötvényvételt” programot, azaz az amerikai katonai védőernyő kedvezményezettjei vegyenek nyomott hozammal amerikai állampapírt, amellyel kapcsolatban a Trump-adminisztráció küldött is tegnap finom jelzést. A 30 éves kötvény – melynek ma lesz egy nagyon figyelt aukciója – az 5 százalékos hozamszintet is megérintette.
Elemzői vélemények szerint Kínában a „nemzeti válogatott”, azaz a kormány által kijelölt pénzügyi szervezetek támasztják a részvénypiacot, amellyel az USA-hoz képest mérhető felülteljesítés elérése a cél, de a lakosságnak is látnia kell, hogy nincsen probléma.
A bremerhaveni kikötő az amerikai autóexport 50 százalékos csökkenésére számít, miközben sok gyártó az áprilisi szállításokat fel is függeszti, várva a vámhelyzet alakulását. A még nem levámolt, de már beérkezett autók pedig az amerikai kikötőkben halmozódnak fel.
FT: a Trumpot korábban támogató és győzelmében szerepet játszó online-influence közönség egy része már csalódott és teljesen ki van bukva a piaci esés miatt, miközben mások még a „no pain, no gain” elv miatt kitartanak.
republikánus szenátorok egy csoportja egyre inkább tart a negatív hatásoktól. Thom Thillis észak-karolinai szenátor tegnap egy meghallgatáson azt kérdezte Jamieson Greer kereskedelmi főtárgyalótól, hogy „kit kell megfojtanom, ha a terv nem sikerül?”
kicsit más: a napokban láttam egy szenátusi meghallgatást, ahol az orosz, kínai, stb tudósok részvételét kérték számon az amerikai kutatóintézetekben. a következtetés az volt a trump-oldal részéről, hogy ha ők nem dolgoztak az oroszoknál, kínaiaknál, akkor ők miért dolgozhattak itt... fontolóra kéne venni, hogy ne lehessenek ott.. aztán szóltak nekik, hogy az USA-nak szüksége van a tudásukra, fordítva meg nem :D
Otpdirekt beszart.Ismét lehetetlen kereskedni,tegnapi zárás előtt meg kellett volna tennem a téteket.Lassan olyan lesz mint a lóverseny vagy tippmix.Ez az "ember" meghaladja az elvárásaimat az biztos.A gazdái pedig hülyét csinálnak az egész világból.Csak nehogy lábon lőjék magukat.
ennek elment az esze :D a nagy gyártókapaciótás hazaköltöztetésével számol minden iparban, de mire felépülnének és a képzést megkapnák az emberek - hiszen kérdés, hogy ki doglgozna náluk , addig ez a pubi már sehol nem lesz.. alighanem a cégek inkább azt számolják, mennyire káros hosszútávon, ha most 4 évig fizetik a sarcot - áthárítva természetesen , mint hogy istentudja mekkora összegeket ölnének a vissza- / át településbe. arról nem beszélve, hogy know-how-t nem feltétlen fognak emiatt exportálni az USA-ba.. fizessetek baszki ha kell a cucc, és a gyógyászatban sok mindenre nincs azert alternativa..
Ha csökken a hozam, az azt jelenti hogy viszik a kötvényeket mint a cukrot. Ha nő a hozam, azt jelenti hogy kiszórják a kötvényeket, "nem kell senkinek". Most 2 nap alatt 3,88 %-ról 4,42-re ugrott a hozam, tehát valakik kitáraznak belőle. Kínára tippelek.
Ezt a kötvényt Én nem értem ... azt írják hogy USD undort akarnak hogy elforduljanak a befektetők a túl húzott USD-től és a AAAAAA++++ -os USA adósságtól. Le is ment egy pillanatra a 10Y Bond 3,86-ra. De ha nem veszi senki mert undor akkor felfelé megy a kamat ... most 4,432 ... zavar van a fejemben nem kicsi. JÓ a DXY az 102,32 most.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)