Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
USA nagyon csîúnyán néz ki, sok jót nem várok holnapra semmitől, csak az App-ban bízom, hogy 1000 Ft közelében fog maradni, ja meg a Ricsiben, mert az akkor fog esni amikor minden emelkedik.:)
Ff. te ezt a brutális esést megmondtad még ősszel az elnökválasztás előtt.Mégpedig azt mondtad, hogy Trump beiktatását követően, de nem egyből, de nem is túl későn jönnie kell egy nagy esésnek.Hát ez a mai nap elég nagy esést mutat. Szerinted egy nap alatt letudják?
Alteo : + 20, Nyomda -20 , Wáberer -80 Ft.. . Ma végül vettem ezüstöt én is egy pakkal hosszabb távra , meg egy kis BMW -t . Mol-t , Richtert végül nem vettem - jól is tettem ahogy látom..
nem volt sokáig meg a DAXTL-em - viszont a nap még mindig süt :-)
látom Pali visszajöttél - én örülök Neked, mert csippantom az őszinteségedet - a stílus néha karcos, de én is voltam forrófejű fiatal :-)
remélem mindenki valahogy túlélte a mai napot
minden nap egy új lehetőség, hogy az új tapasztalatokat felhasználva menjünk tovább - leporoljuk magunkat és felálljunk újra - és hogy persze elkövessük ugyanazokat a hibákat, amiket szoktunk :-)
érdekes módon az egész portfólióm jól teljesített a napokban, csak az a fránya NDQ és DAX ne lett volna :-)
jó spekit Mindenkinek és kellemes estét - én ma este SOMÁ-ra megyek, hátha tanulok valami új trükköt ;-)
Attól függ, melyiket nem. Meg mikor. :D A low- és mid-capek kb. december 9. (+/- egy hét) óta verésben (bár volt amelyik a tavaszi csúcsát se érte el újra), de a nagyok is január 17-21-án voltak csúcson. Egyedül a BTC tart ki még/már úgy-ahogy. Meg nyilván egyedi esetek akadnak, de így, most rád nézek, Beze: mondd ki te, hogy medvepiac, a te hangod mélyebb! :D
2400 db-ot gyűjtögettem ma, tl32, mert 35-ben nem bízom. szemét tud lenni az ezüst, nem hiányzik a stressz. egy nagyobb arany korrekció biztosan vinné magával ezt is. és nem tudom mikor kerül az elnök látószögébe ez a csillogó termék :-)
Mondtam, hogy rövidre.El kell engedni plusszba.Stac al értek egyet,ha van türelem ,nagyon sokat hoz a certi jó beszállóval.700 tl35 öt benn hagytam.Megvan a havi pénzem.Ilyen még nem volt,pedig régóta tolom. Játszós pakkal 2 nap alatt 2m+.Egi mindenkinek,mert most megérdemlem.
összesen 2k buxom van már - a multkori hegymentben pont nem érte el a beadott célárat.. ahogy az a szemet tkom is visszafordult 330 elől... ez van.. majd visszadolgozom. en mar azzal elegedett lennék ha a richter végre formába lendulne..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)