Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Olyan ügyeskedésre gondoltam mint Bill Gates, vagy Mark Zuckenberg ... a mi / tőzsdei pénzünkből összevásárolja a legjobb koponyákat egy csapatba és horror mennyiségű pénzt termel ... nem szeretem az itteni valóságot ráhúzni a világ más tájaira ... így nagyon más a valóság ... itt csak is az állam ... a többi zsidók ... még Majka se tudta kihagyni a mostani kormány kritikus videójából, pedig nagyon nem passzol bele ... a rongyrázás az megy itt is ... mikor kérdeztük hogy miért csinálja ... a válasz mert megtehetem . Itt ugye go to "Nem menthetünk meg Mindenkit!" :-) Persze hogy nem vettem Olajat ebéd után ... elfelejtek mindent. :-)
Igen én mindig kísérletezem. Másnak ne kelljen. Már a ma bejelentett ezüst vételemen gondolkodom. Ugye észrevetted részemről ez nem az első amikor szólok előre!? így felelősség is terhel engem nem csak a nyereség.
DXY107! Hmmm bent hagyjam még a tőkét? Nem, nem nem szabad mohónak lenni! Mohóságért büntetés jár! . ugye van aki figyeli nemesfém befektetési ajánlásom?! Most kaszálunk, de legyünk szolidak!
Prsze hogy nincs. Sokat tesznek és tanulnak érte lustálkodás és linkeskedés helyett. Jaj, de kemény ez a kísérleted. Chat GPT válasz meg a valóság... készüljünk fel rá. Én még nem tudom hogyan kellene, kp. az egyetlen verzióm.
Törölt felhasználó2025. 01. 21. 21:03
Ezüst átütötte a várt ellenállást 30.6 iletve 30.8 utóbbi szintről visszaesett de tesztelni fogja szerintem újra! Figyeljétek, stopokat hangolja az akit érint, akár a csúszóstopot.
hi-hi nyugaton sincs azért kolbászból a kerítés, de tény nem korhadó fából mint nálunk.....
Törölt felhasználó2025. 01. 21. 20:56
Ma végeztem egy kísérletet. Fogtam a tegnapi Trump beszédet és utána az aláírt rendelkezéseket. Bemásoltam a Chat GPT felületre. -Első válasza ez valami kitalált baljós esemény hiszen Trump már nem elnök. -Mondtam frissítse magát mert bizony Trump lett újra az elnök és 2025 van. -gondolkodott -majd jött a MI válasza: ez teljesen képtelenség. Trump területi igényei háborúhoz vezetnek, energetikai rendelkezései ha nem is az emberi civilizációt szüntetik meg de arra terelik a földi életet. Elképzelhetetlennek tartja az MI, hogy ilyen ember került hatalomra. .. érdekes! -Jó lesz nekem az arany, ezüst, uránium stb....
Nagy kiadás? Már kevesebbet fizetnek mint mi az eü-ért. Dohányozni, kocsmatrógerkedni északi országokban nem lehet, az biztos, azonban itthon sem, mert akkor átlag fizuból véged van. "Nyugaton" egy semmilyen fizuból a magyar középosztály színvonalán élhetsz. Csak az kérdés, hogy ezt a pénzt mire fordítod. Először megtakarítanak, gondoskodnak a környezetükről, esetleg önkénteskednek, majd utána mennek a műkörmöshöz és a telefonért. ( Németország pl.) Nálunk fordítva. Hallottam olyat, és láttam is, mert nyugat magyrországon élek, hogy a férj hazahozott fizujából olyan vircsaftot rendeznek a feleségek, amire nálam pl. kiborul a bili, mert annak is van ára, hogy a társad távol kell legyen. 7000/kg paradicsom télen, persze azonnal 1 kg, mellé chips, üdítő, és krumlit sem tudunk pucolni, mert hercegnőburgonyát veszünk a picinek előre pamírozott rántott húst kell enni. Szóval a legtöbb férfi felénk ezért van távol a családjától, hogy ezt biztosítsa. Még egy válasz: nem ügyeskedni kell nyugaton, hanem normálisnak, megbízhatónak és szorgalmasnak lenni. Akkor nyugodtan és biztonságban élhetsz.
Más a szélirány :)) oti csak 25-ig aztán -2k :) Ricsibe vmi lenyomás megy, azt se lehet sokáig csinálni és utána szintet kell ugrania. Aranyban sztem ugyanaz lesz mint tavaly, annyira kiszámíthatatlan ez a trumpli, hogy lesznek olyan pénzek amik inkább bebiztosítják magukat és inkább fedezékbe vonulnak :)
Igen nagyban más. Csak ugye ha valaki a leggazdagabb országban akar élni, akkor el kell fogadja hogy a nagykiadás nagy beleadással jár. És aki egy kis ügyeskedéssel összeszed annyit hogy a leggazdagabb ország lakója legyen. Nem biztos hogy a sokkal több ügyeskedő között is elboldogul mint odahaza ... És szerintem itt szakad szét a társadalom. Én faluhelyről látom hogy mennyien juttattok be a városokba, és ott is ragadtak annyi nem maradt hogy vissza tudjon költözni. Az hogy kinek a hibája? Csak is az egyén hibája nem jól mérte fel a játékteret és hogy neki azon a játéktéren mekkora területe van ... és nem mellesleg milyen ráfordítással. Értem Én hogy most Trump azzal nyert hogy lesz TB az USA-ban ... könyörgöm aki Hungaryból ment oda nem tudta hogy 100.000USD egy kéztörés? (250HUF vizitdíj. :-) ) ON
Richternél skacok ne azt nézzétek hogy pár napos/hetes távon mit csinál. Nekem csak azért long mert nagyon nem megy ez 10k alá, pedig oda vártam. 10-11 között elmozog most még, de ugyanaz mint az ezüst. Az nem ment 28-27 alá, pedig nyomják már egy ideje lefelé, és elindul(t) fel. Ricsi ugyanez, most szöszmötöl, kis öntés kis rántás, aztán megindul és a 11 lesz a támasza. Év végére nekem 12-13.
Kitarok basszus, de ha kiütik a TL 44-et, mert odáig merészkednek, akkor nagyon be fogok gorombulni. Ezelőtt, amikor mentek sorban a certik a lecsóba, részvényt vettem minden helyett a végén. (első pár hónapomban volt itt köztetek, de gondoltam, velem aztán nem fogtok kib@szni.) végül sikerült nekik, mert amikor visszajött az ár, eladtam-mindent-na, ezt nem kellett volna.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)