Baba, Xpeng nekem is van :( Talán ebből az Xpenget nem fogja közvetlenül érinteni, de az általános hangulat igen. Még szerencse, hogy a legnagyobb kitettségem Állami nyomda :)
Az after hours azert eleg beszedes. Hosszu tavon ugyan en tovabbra is hiszem a kinai piacban, de szerintem most rovid idore bebasznak mindent is. Nekem ami kulonosen faj az BABA, XPEV, JKS. Na meg persze a China ETF. Sajnalom, mert tovabbi baba emelkedest vartam, ami most tuti zatonyra fut egy idore ennek az idiotanak koszonhetoen.
Láttam, kezdő pozíciót kezdett építeni talán március 24-én, 129.451 db-al kb. 12 millió USD értékben. Óvatos, nagyon megszívta 2021 környékén amikor talán 5 milliárd USD-je volt Baidu-ban.
Indik alapján túladottnak gondolom, de semmi konkrét irányt nem tudok felfedezni benne. 26 felett töri a csökkenő trendcsatit, talán onnan megindulhat ha elég hátszelet kap a piactól!
Nem látok rést 23.7nél, volt de másnap be is töltötte! Alsó trendvonalat tegnap törte. Indik miatt mehet nyugodtan. Egy szépen kivehető 5 hullámos emelkedésen és annak a korrekcióján lehet túl. Csak azt nehéz (nekem) eldönteni, hogy most az A pont végén vagyunk és 24 körül jön a B, vagy elindult a ciklus felfelé. Ha tippelnem kellene akkor B pont jön
Hang Seng