Olyasmi. 80.500-on van értesítésem beállítva régről. 74.xxx a 200 havi MA. A 69.xxx szinten jóval nagyobb volt a forgalom korábban, mint a 80.xxxnél. Majdnem 5 évig mozgott azon a vonalon. 65.200 volt a covidban, kb. ez a idei csúcs fele is. Talán 80.500nál korai venni. Havi gyertya elkészül holnap, szép nem lesz. Meg kell nézni, utána tiszteletben tartja-e annak az alját.
Lindt & Spruengli LSPN cut its full-year organic growth forecast on Tuesday, citing subdued consumer sentiment, rising price sensitivity and soft demand amid a European heatwave that hurt chocolate consumption.
Örülök, hogy beláttad! Az a hozzáállás, hogy veszek valamit, amiben biztos vagyok, hogy jó, de látom, hogy egyre lejjebb esik és azt mondani, hogy nem érdekel, mert hosszú távra vettem önámítás!
Mi a helyzet a bornyúfejű által elrabolt venezuelai elnökkel meg a feleségével? A bornyúfejű azt ígérte, hogy bíróság és 30 napon belül ítélet. Azóta egy szót sem hallani róluk. Nem hiányoznak senkinek?
"Csak kirázzák a remegő kezűeket." :D Ha viszont eladod +10%-nál azt ami 50-ig megy, akkor meg az a baj. Nincs általános recept, van amibe megéri beleülni, még akkor is ha éppen gyengébb időszaka van. Csak nem mindegy hogy hol és mibe.
Az a baj, hogy az USA titkosszolgálat beazonosította, hogy ki nevezte szőke bornyúnak az elnököt. És most keményen shortolják a vonóhorgot emiatt. Trump többezer trade-t vall be negyedévente.
Ez nem fordul meg amíg benne vagyok. Viszont ha eladnám, már másnap ugrana 10 százalékot és onnan meg sem állna 34 euróig. De azért sem adom el, pedig szerintem még most jönnek majd a cifraságok és 10 alá is be fog nézni.
Amikor a 24 eurón történt vételem után a Vonovia felment 28.90 euróra, akkkor én is azt hittem, hogy már a bab is hús. A Hellofrissel én is voltam néhány percig nyerőben. ... :)
Eurós részvények vitasarok