ING leminositette. 22,5 az új cél ár. Nem túl acelos. Sajnos az néz ki inkább most, hogy megyünk 20 alá. Ha shortos lennék akkor szeptember 20 ig szépen le lehet nyomni. Lássuk be azért a funda alapú részvények szrt sem hoztak egy jó kereskedővel összehasonlitva az elmúlt években. Ez van.
Kicsit még korai, de van rá esély, hogy hetes charton is emelkedő trendbe lépjen. Én azt hiszem megpróbálok egy hosszú távú pozíciót felépíteni benne. A gyorsjelentéstől mondjuk tartok.
Igen, bár nem semmi, hogy az utolsó jelentés amikor jó lett és felment, 38%ot vertek rajta utána és lejjebb esett, mint előtte, tehát kevesebbet ért a jó jelentés után, mint előtte.
Különösen tetszik, hogy a Hellofresh a jelentésre nem vesztette el a korábbi aljat, vagyis a tények nem verték le, de az elemzői sell ajánlás, ami vélemény, az -7% és új ATL.
Pandora 840, én 740nél eladtam. Scout24 is nagyot ment, és golden cross készül. Douglas szakad, mert a Goldman Sachs szerint sell itt €8.33nál, mert €7 lesz. Hellofresh ugyanez, csak Barclays. Új ATL.
H1-ben enyhe csökenés, Q2-ben igen jelentős növekedés.
- Significantly more dynamic business performance in second quarter of 2026; as expected, year-on-year shortfall in sales and earnings reduced by end of H1/2026 - Consolidated sales in H1/2026 -3.3 % at constant currency to € 112.5 million (H1/2025: € 118.6 million) - Adjusted EBIT margin in H1/2026 almost matches previous year’s figure thanks to significant upturn in profitability in second quarter of 2026 (adj. EBIT Q2/2026: +125.3 %) - Operating cash flow grows to € 29.7 million in H1/2026 (H1/2025: € -5.8 million) - Ongoing high demand from customers for lifecycle management projects - 2026 guidance confirmed: sales at constant currency expected to show growth in medium to high single-digit percentage range with adjusted EBIT margin at previous year’s level (2025: 10.0 %) https://www.stratec.com/fileadmin/IR/Financial_Reports/2026/STRATEC_HYFR_20260630_e.pdf
Ha esetleg valakit érdekel: megérkezett az IBKR-nél a francia forrásadó visszatérítés a 2025-ös levont adó után (GLE) az IBKR-nél. Sajnos kicsit körülményes és drága az ügyintézés, de ezek szerint működik.
miért nem vártad meg a Ta Accelis bevezetését? Bayer most nagyon kockázatos!!! jönnek az usa perek folytatásai, ha ott egy rosszul elejtett mondat lesz Bayer abban a pillanatban -15% (minimum)
Eurós részvények vitasarok