nalam a szokasos prio mindig a finance/bankok, ezek kozul is jelenleg: DBK, CBK (lengyel: PEO - 200 alatt savosan -, PKO - mar 85 alatt savosan elkezdenem venni -), Rafi 36 alatt . masodik korben defense/hadiipar/aero (szerintem nagyon nem lehet meg elengedni ezt a szektort, foleg ha kollektiv eses van): ha a CHF esene egy nagyobbat (410 ala): MONTANA AERO, cseh CZG (kicsit magasabb a debt, de nagyon alulertekelt), THEON (itt voltak olyan hirek, hogy az ejjellatok/csapat aranyokat a hadsereg meg akarja novelni (kb. 1/8 arany van jelenleg, ha az infoknak lehet hinni, de ez ugye nem tul nyilvanos), nem varok kitorest, inkabb moderalt emelkedest, esetleg egy rizikos spekulacio, nem egy nagy terep szekcio ez a hadiiparon belul)
Ferrarit a 2023-as emelkedésben visszatartotta egy szint, €264-29x, most ennek a tetejére esik vissza. Még ha nagyon bearish vagyok, és azt mondom, fej-váll, akkor is a jobb vállon fel kell pattannia picit 270 körülről.
Én vettem 7C Solarparkent ma. Tegnap a Renault és a Porsche és a Hugo Boss is jól teljesített az esésben, ezeket figyelem, bár Porsche már van, likviditás meg nem sok a 7C miatt.
Zeiss Gap down! Még nincs vége.... figyelés van miaf... ;) SAP kisebb gap (kisebb feljövetellek korrekciók... ?? Hmmmm....? ) Vagy csak dead cat bounce? Hmmm...hmmm...
Hát az konkrétan rakéta lenne exportőrök ..de kb majdnem all szektor? :))) Nyilván jósgömb meg ilyenek de akkor kéne nyakig ülni rv ekben (úgy ahogy én amúgy most nem) :D Őszintén? Teljesen foche-ok kilépni a piacra full tőkével... mindig susog valaki nagyokos valami xart h recccs lesz mindenféle scenarioval is! :D (Pl ma Portfolio signatur cikk) Úgyhogy maradok value arc szigorú vételekkel, alacsony hozamokkal oszt jónapot! :D (Tudom kussoljak a Ferrari Nike kombóval) :D :D
Srácok Ki mit figyel a héten? Írjuk le a MOST-ban ki mit figyel követ mit lesz vételközelben ki mit lát? (E héten jöv héten kb időtáv) Kinek kedve írjon... :))) Én bekezdek egy ADIDAS-al ! :D Investingen az alapmondat: Trading at a low P/E ratio relative to near-term earnings growth. S figyelem egy ideje Consensus és főleg PEG ratio igen kelleems (a fenti mondat is vélem a peg hez köthető...de Ti okosabbak vagytok) Ha 150 bél sem veszek bele m screener szerint 140 a kövi megálló. (100 ért lenne fincsi de nem álmodok most... ha Trumpi be TACOzik gyorsan kilövés lehet ... amúgy meg f..xtudja) :D Mindenesetre combos teli testes piros gyertya nagy forgalommal -a heti sztori áll mögötte!! (sztori gyertya) :D novemberi aljhoz isszatért kb. :) Zeiss is kezd ropogós lenni... én is várok még... ;) Adidassal analóg napos gyertya! Sap nál én 180 ra várom ... (180-182 sáv) Sacc Xarul rakott fibóm alapján 181 :D
Eurós részvények vitasarok