Ezekkel a számokkal? Szerintem már 5 körül is rizikós, de a hirtelen eséseket attól függően, hogy mi az oka érdemes néha megvenni. Nem esett tovább úgyhogy egyelőre letettem róla.
23,12-ön vettem puma részvényt, a vagyonom 1/3-ával! Nagyon megindult, remélem, hogy nem balfaszkodom el!! A Bayer egy része még marad! Sok nyerőt mindenkinek!
Nem tudom, mostanában hogy megy, én két-három éve udvariasan megkértem az ügyintézőmet, hogy csak akkor hívjon, ha feltétlenül szükséges. Átvett engem a korábbi kollégájától és lelkesen végezte a munkáját, de én nem vagyok az a típus, akinek hiányzik ez a figyelem. . Igazán nem próbált rábeszélni semmire, csak időnként átnézegette és kinyomtatta (ezen nagyon jól szórakoztam :) ) a portfóliómat, behívott azzal kapcsolatban beszélgetni (holott én jobb szeretek mindent online intézni), általánosságban méltatta, hogy milyen szépen teljesített idáig, de szerinte még van tér felfelé, korai lenne eladni, ilyesmi. Mibensegíthet, stb., stb. Tartok egyébként náluk - igaz, nem jelentős tételben - befektetési alapokat is, így szerintem már csak emiatt sem erőlködnek azzal külön. . Amúgy bírom őket. Két másik banknál is van számlám, de egyedül a K&H-t merem ajánlani másoknak.
ctrC+ctrV-> bemásolod chatGP-be és kidobja az eredeti cikket :) én nem fizetnék olyan szolgáltatásért, mai külföldi cikkeket fordít le és adja el sajátként, de ez én vagyok!
Niestetal, July 21, 2025 – Based on preliminary figures, SMA Solar Technology AG (SMA/ISIN: /FSE: S92) expects sales of €684.9 million in the first half of 2025 (H1 2024: €759.3 million), earnings before interest, taxes, depreciation and amortization (EBITDA) of €9.1 million (H1: 2024: €80.6 million) and earnings before interest and taxes (EBIT) of €–19.0 million (H1: 2024: €56.2 million).This means that the preliminary EBITDA of €–15.5 million for the second quarter of 2025 and the preliminary EBIT of €–30.4 million are below the consensus (Q2 2025 EBITDA: €–4.0 million; EBIT: €–19.0 million).
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200407/itt-a-nagy-befektetesi-lehetoseg-akar-60-szazalekot-is-kereshetsz-vele-424758 Ez volt az első és utolsó portfolio cikk, ami alapján részvényt vettem. Saipem, €2,2ért Negyedévkor megígérték a csillagokat is, profitabilitást, mindent. Az olajár kúszott felfelé, minden olajos részvény emelkedett, ez meg nem. Ma már tudom, hogy ez rossz előjel. Pár hét múlva profit warning, és kétlépcsős hiperhigítás. Utólag kiderült, ezt x évente megjátsszák és senkit se zavar. Azóta se veszek olasz részvényt.
Eurós részvények vitasarok