Mondjuk én eddig is tudtam, hogy nagy beültetők az elemzők. Aki rájuk hallgat, az tuti bukik. Lásd: OMV lebeszélő projekt! (Jó nagy barom voltam, hogy eladtam. Dehát olyan egyszerű lett volna nyernem vele, ami lehetetlen. Inkább hallgassunk a seggfej elemzőkre.) De, hogy mársól is essen szó: a Vonónak még túl nagy falat a 30 sajnos.
CBK huss (kicsit korán) ERST 70,4 huss 69,5 vétel Vonovia bővítés 29,74 Lassan OMV is eladó lesz ha így halad. Tegnap amerikai pápa, ma meg kasza mindenhol. (lehet semmi összefüggés, csak érdekesség) Jó hétvégét!
Ez a shortosok fájdalma ma. Technikailag kilépett abból a sávból, ahová a legutolsó jelentés és a vámok bejelentése lökte, és elkezdett rést tölteni. Ez eltarthat egy ideig.
Na akkor jöjjön egy elkapkodott tréd: Tegnap harmadoltam ERTS pakkot 67,9-en. Ma meg 69... Jááájj..... Többi csak 70 felett megy ki, vagy örökre megmarad. VIE-t vettem vissza 31.5.
Jövő héten az is jelent. Elvárások a Pumához hasonlóan alacsonyak. Persze a 24Q1-ben is mini profitot vártak, és veszteség lett helyette, utána meg esett 20%-ot. Szerintem ez most nem fog megtörténni, mert technikailag jól néz ki, és mert már kiadtak profit warningot.
Eurós részvények vitasarok