Én napi szinten megyek arra ahol van a cég és engem az zavar ami miatt nem markolok bele jobban, hogy nem látok soha 1 darab autót sem a parkolóba...igaz van egy kis belső udvar, de kicsit szellemirodaház feelingje van, régen elég sok Kermann kisteher járt kelt erre, mostanában egyet sem látok, nem tudom ez csak népi megfigyelés, de én emiatt nem veszek többet 300k és pont
Ezek alapvetően egyedi konstrukciók. A kategória neve elsőbbségi részvény, preferred share, mivel a törzsrészvényekhez képest valamilyen extra joguk van, de a jogok nagyon különbözőek lehetnek.
A Kermann B sorozat változó kamatot kap, visszahívható és visszaváltható: interest-bearing callable redeemable preferred share.
A Delta I sorozat fix kamatot kap, nem kap osztalékot, visszahívható és visszaváltható: non-participating callable redeemable preferred share. Ez például már majdnem kötvény, kivéve hogy az alaptőkébe van besorolva, tehát technikailag továbbra is részvény.
Nem véletlenül jegyezték, hanem a 10.4%-os kamat miatt. Az hogy a H sorozatnál 2%-al magasabb az I sorozat kamatfelára azt jelzi, hogy akik jegyezték, azoknak nem olyan élénk a fantáziája a Deltával kapcsolatban mint neked.
Kermann IT Solutions Nyrt.