A 2026-os osztalékfizetés főbb adatai: Osztalék mértéke: Részvényenként 0,92 euró. Kifizetés várható kezdete: Bár a pontos 2026-os kifizetési naptárat az igazgatóság véglegesíti, a tavalyi rend alapján a kifizetés június 10. körül indulhat el. Devizanem: Az osztalék kifizetése euróban történik.
Pedig Erste követi, azt írta korábban, hogy friss tervek még nincsenek beépítve a modellbe, célárba: Az Erste modelljébe még be kell építeni ezeket az új projekteket, amik minden releváns eredménysort felfelé húznak. A mérleg továbbra is stabil maradhat, a hitel arány (loan to value) várhatóan a megcélzott 50–60%-os sávban alakul. Az új akvizíciós és finanszírozási hírek támogathatják az SPP részvényárfolyamát. Az Erste elemzője további felértékelődési potenciált lát a részvényben. A célár 15,3 euró, az ajánlás továbbra is vétel. Jó lenne ha beépíténé már.
Biztosan még nem érdekük. Nem baj, osztalékra vettük. Azt sem fogják megírni, hogy rendre fizeti a 7% EUR osztalékot. 2023 évre 76 cent 2024 évre 84 cent 2025 évre 92 cent
Igen. 4./2026.04.29. számú határozat
„A Közgyűlés úgy határoz, hogy 22 353 809 EUR osztalék kerüljön kifizetésre 2026-ban a 2025. üzleti
évre vonatkozóan. Az osztalékfizetés fordulónapjának meghatározására az Igazgatóság jogosult.”
Összes leadott szavazat: 11.515.090 db, Igen: 100,0%, Nem: 0,0%, Tartózkodás: 0,0%
2026.04.29. Éves rendes közgyűlés
2026.04.30. Éves rendes közgyűlés határozatainak közzététele
2025-ös évre vonatkozó egyedi és konszolidált éves jelentés közzététele
2025-ös évre vonatkozó Felelős társaságirányítási jelentés közzététele
Maradjunk annyiban, hogy már sok alkalommal szembesítettem másokat az igazsággal, amit néhányan a mai napig nem tudnak feldolgozni, még ha később be is igazolódtak... és ezt így fejezik ki ;) A valóság tagadása és az ilyen gyerekes viselkedés ellen sajnos nincsen gyógyír...
Igazad van, nem figyeltem. 92 cent. Így is jó. Egyet viszont nem értek. Miért van, hogy bárhol bármilyen hozzászólásod után, azonnal 10-12 mínusz jön. Talán még akkor is, ha jó reggelt kívánnál. Kíváncsi vagyok erre mi jön.
Shopper Park Plus