Üzenem a rakloknak (ne röhögj😁), osztalékhozam % beker ár függő, nem a táblázatból nézzük ki, akinek 10,000-ről van nem annyi, mint aki tegnap vette!!!!!! Amúgy is OTP az EPS 1/4 fizeti, míg a MOL tavaly 80% körül volt, ez nagyobb árfolyamnövekedést, srv programot jelent.
Akkor a MOL vs INA. Ha a MOL nem veszi át, csődbe megy mert szétlopták. A vérsszájú MOL ellen acsarkodó politikusokról sorban derül ki, hogy sápot húztak akkor is amikor már MOL volt az irányító szerepben, lökött nekik hernádi egy kis csontot, amíg rágnak, addig sem pofáznak. A felvétel amin leülnek és kiveszik a telcsikből az akksikat hamisított. A tanú, aki azt állítja rajta keresztül akart MOL pént juttatni Sanader pártjának csak beszél, a pénzt felmutatni, befizetni nem tudja. Horvátok minden pert elbuktak, meg ezentúl is elfognak.
Én most sima OTP részvényt vettem , nem certiket . Benne lehet még az iráni háború vagy az amerikai jelzálogpiac miatt pár csavar ; de alapvetően az OTP még szerintem itt is bőven jó vétel ha az éves 52 000 Ft-os célárat nézzük . Persze ha lesz 38 K esetleg , a wawák nagy remegésére -, akkor főleg jó ,👍👀
Nyilván ez mennyiség függő. A 12800-as beker ár 3 év alatt több mint 3szoros ár, no az már valami. Mondjuk én biztos nem tartanék 12800-as papírt, mert rég eladtam volna. De ezért vagyok én csak egy kisbüfi, te pedig egy nagymenő!:)
https://invst.ly/1grp2k Most nem , de az alsó rés betöltésekor 38K körül elgondolkodom a vételen. Addig marad a short reménykedve egy jó kis korrekcióban. Na jöhetnek a mínuszok.:)))
A chat szerint jelenleg az OTP P/E mutatója 9,9-10 körül mozog. 44300-as árfolyammal és 4465 éves nyereséggel számolva. Ez a 10 körüli érték már közepesnek mondható. Akkor hogy is van az a 4-es érték???
OTP Szakmai topic