Így utólag jól tették, bármibe átszálltak, visszahozhatták bőven a bukót, most még ha akarnak vehetnek ebből 350-en amennyit akarnak. Na de utólag mindenki okos, én sajna nem mertem meglépni 😔
Van bőven sajna, még javarészt EHEP időkből, mert mindig az volt bennem, hogy jön valaki a vázba és de jó lesz, mint a Wallisnál. Hát itt csúnyán beégtem ezzel, hogy fogod💩 érkezett, és nem valami tőzsdére való, részvényesi értéket teremtő cég. Azokat adtam, ahol vagy nyerő volt, vagy kis bukó. Nekem 600 alatt elég fájó eladni, felette is bukó még. Én már nem vettem most 350 körül, mert az az érzésem, hogy ennél a papírnál az van, hogy mindig lehet olcsóbban venni, ha vár az ember. 😔 Én őszintén örülnék, ha neked lenne igazad, csak amit itt tapasztaltam az elmúlt jópár évben az alapján nincs sok ok a reményre. Stresszt nem jelent már tartani, mert kb nem számolok ezzel a pénzzel, de a véleményemet részvényesként azért kifejtem. Megfizettem az árát 😑
Mekkora pakkod van,hogy 600felett nem tudtál kiszállni? El lehetett adni bőven 550-680 között több 10k-t! Közel 500k van Prutkaynál és egy ismeretlennél(2024.decemberi közlemény).Ekkora mennyiséget el is kell tudni adni..Erőszakosan nyomták le 400 alá,ezzel lehozva a 360 napos átlagárat 429 ft-ra.Én szerintem jönni fog még apport a cégbe.Természetesen ez nem befektetési tanács😉.Jobban jársz ha nem stresszeled magad a cégen,az egészséged többet ér.Én perverz vagyok,vettem még 340-360között is,égjen a pénz jeligére🤣
Adtam el ott, de talán 1 vagy 2 nap volt 600 felett, akkor azt írtátok, hogy ha kiszálltam minek írok. De akkor leírom sokadjára, adtam el egy kisebb részét, nem volt az akkora forgalom, rengetegen akartunk egyszerre kiszállni ebből a 💩ból. Maradt még belőle bőven sajnos. Emiatt is lesz probléma, hogy emelkedjen, 500on mindenki fejvesztve dobja majd ki, akár nagy bukóban is, de megint nem lesz annyi bepalizható vevő és megy vissza, mint 600nál. Nincs semmi kommunikáció, tőzsdei szempontból érdekes történés, nincs forgalom, sztori, csak rengeteg beragadt kisbefektető. Szerinted miért fog ebbe bárki is belevenni? Tényleg kíváncsi vagyok az elmúlt évek után miben látsz még itt potenciált?
Már én is leírtam veszteségként. De nagyon mérges lennék ha egyszer pl felrántják 1-2 napra, és én meg eladtam ATL közelében. Pedig pont ezt használják ki, ezért tart ott az egész 💩, ahol van. Már gyanús lehetett volna, mikor nyilatkoztak róla, hogy nem ajánlják a kötvét elfogadását... Látjuk a mostani árfolyamon, mennyire volt értékteremtő az ajánlásuk. Most megint bedobnak valami gumicsontot, aztán nem lennék meglepve ha hopp, hát megint nem jött be, hanem megyünk 300 alá.
Volt már itt annyi szcenárió, meg de jó lesz szlogen... Nyilván az ember reménykedik, de ezt a 💩t reálisan kell látni, kutyából nem lesz szalonna, és 💩ból sem lehet 🏰at építeni, ha az elmúlt 5 évben nem lett semmi megannyi vezetés alatt, akkor most mitől lenne? Mert új igazgatótanácsi tagok lesznek? A képességek ugyanazok. Sajnos 💩🤡📉
Nem más itt a kotta,csak idő kell hozzá.Tavaly ilyenkor még a rv bevezetési tájékoztató sem volt elfogadva az Mnb részéről,mitöbb,kértek még egy 90 napos határidő hosszabbítást is.Szvsz most állt össze a kotta.Meglátjuk. Egyébként változott a cég főtevékenységi köre: 6422'25 Csoportfinanszírozás Főtevékenység
Trottyos az Autowallisból mikor lelépett nagy rallyval tudott csak kiszállni miután megkapta a pakkját. Itt azóta is szakad az árfolyam, szóval szerintem itt más a kotta sajnos, itt szinte mindenki ragad, aki belevesz.
Prutkaynak a tavaly decemberi csomagja volt a lelépő pénze.Az már egy másik dolog,hogy per pillanat kb 230k-t senkinek nem fog tudni eladni.Eddig a Zrt kapta az osztit,tavaly meg elvitte a profitot ennek a fantasztikus cégnek a tőzsdére lépésének a költsége.Én egy kicsit pozítívabban látom a jövőt,de nem vagyok tévedhetetlen.Mindenesetre az eddigi teljesítményük egy jó nagy kalap szar!
Ezek szerintem standard pontok, mert azt írja döntés ezekről, és az is döntés, hogy nem lesz osztalék, és erős a gyanúm, hogy ez lesz a döntés. Az megy ha új 💩kalapot húznak a trágyadombra, attól nekünk nem lesz jobb, mivel lesznek mások az újak? A mostani vezetőség gyanítom felmentvényt kap, megkapják a fizetésüket, aztán szembe röhögik a kisbefektetőket.
Nem hiszem, hogy kiszálltak volna, azok az egyben nagy kötések voltak csak kb... Gondolom ők is leírták teljesen amit ebbe az eladhatatlan 💩ba tették, mint veszteséget. 💩🤡📉
A trend arra mutat amerre ők akarják.Ezt a fosdézsát meg teljesen felesleges technikailag elemezni.Ami talán megnyugtató lehet az az,hogy itt már 4k-t is nehéz eladni.Tehát feldughatják maguknak a részvényeiket :)
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.