Az, hogy a kormány mit kommunikál és, hogy valójában mi fog majd történni, az két külön dolog. A kormánynak anyagilag az lenne a legjobb, ha még évekig maradna ez az inflációs szint.
Kormany meg akarja fekezni az inflat, 10% ala akr szoritani ev vegere, rovid lejaratok nem lesznek indokoltak emelkedni. Jovo evi magas 19% koruli PMAP sem rudja meg engedni, de nekem az ollo zarul lassan.
Kormany meg akarja fekezni az inflat, 10% ala akr szoritani ev vegere, rovid lejaratok nem lesznek indokoltak emelkedni. Jovo evi magas 19% koruli PMAP sem rudja meg engedni, de nekem az ollo zarul lassan.
Sziasztok! Lenne egy technikai kérdésem: 2023.04.23. vasárnap lesz a kamatfordulója az egyik Buborhoz kötött állampapírnak. Vasárnapi napon meg lehet szüntetni a papírt és elutalni az államkincstári számláról a teljes összeget egy másik bankszámlára? Tőke + kamat? Úgy tudom a kamatról az sms lehet már 21.-én megérkezik, de 2 napig nem lehet elutalni a számlán lévő összeget. Hétfőn lehet leghamarabb vagy vasárnap? Köszönöm szépen!
Magyar Állampapír tulajok