Hát rajzoljon Toka kedves, engem annyira nem szokott érdekelni. Nekem a mai nap az volt a gondom, és ezt neked is írom Farkasfű, hogy kérdeztem valamit, ami ki lett poénkodva többek részéről, amivel semmi gond, ha úgy van én is kacarászok rajta. Az arra adott válaszom, ami általánosságban szólt, és én is egy ironikus poénnak szántam, magadnak érezted a nem létező probléma megoldását Farkasfű, ami nem is lett volna gond, ha egy kicsit fontoskodsz mondjuk. De a stílus, tudod az nem mindegy, hogy hogy adod elő magad. Nem a haverod vagyok neked, csak egy forumtárs. Máskor légyszíves ezeknek a figyelembe vételével szólíts meg! Nem a másik ugratása, "vérszívása" a gond, ha az poénból megy. Ha ez nem megy, ne véleményezd kérlek a mondandómat. Én alap esetben nem ilyen vagyok, ezért be is fejeztem. Gratulálok az oldaladhoz Toka, van hogy bele bele olvasok...
Ez már azért nekem is sok, és sokk! 😂😂😂 Azért na.... 🤔 A rajzaid annyira engem nem kötnek le, hogy túl sokat foglalkozzak velük, pedig nagyon szépek, egy kicsit ha talán színesebb lenne, jobban tetszene! Csak mert írtad, hogy a következőn lesz változás... És, és már az app topikban is dumáltunk? Régi haverok lehetünk... És és figyu, mit írtam neked? Nekem nem jut eszembe!
Ez mindent elmond rólad... Mindent kritizálni tudsz csak, mint egy troll, de közben el is elmondtad, hogy te nem értesz hozzá! 😃😃😃 Ez már tegnap lejött nekem, amikor az app topikban kóstálgattál, ahol eddig nem láttalak... Ráadásul azt is elmondtad, hogy nem láttad az előző chartot, de mégis azzal jöttél lejjebb, hogy utólagos rajzok, stb. Na ne... Hogy is van ez? 🤣🤣 Tele vagy ellentmondással. Mondtam én hogy trollnak sem vagy jó! Az előzőn charton is ugyan azt láthatod, csak az árfolyam haladt közben a cél felé. A következőn már lesz változás, most szólok! Nem fogod észre venni.. Az előző grafikont úgy láthatod, hogy az utolsó előtt van, csak visszafelé kell lapoznod! :)) Felesleges amúgy, ha nem értesz hozzá, ahogy mondtad is. Úgy is csak bla bla bla van részedről. Egy két szóból látszik, hogy kinek mi a szándéka, de csak magyarázd nyugodta, ha ez kielégít!
Aztaaaa! Micsoda megmondó stílusod van, micsoda ötvözete vagy a tökéletesnek! Amúgy jó, hogy már frissítetted a grafikonod, berajzoltál még néhány nyilat, erre meg arra? Én annyira nem értek hozzá! Az előző grafikonodat nem láttam. Nehogy aztán egy thermopülai csata II. legyen belőle, ahol a perzsa had nyilai elsötéítítették az eget! 😉
A 9-s átlaggal nem kell aggódni, bár ott van az ellenállás, ha felfelé fordul! Az ilyen papír simán átviszi, csak hír kell hozzá. Amúgy megakadhat ott! Ha jelentés nem lesz rossz, akkor" sima liba". Egyelőre nem tudok felfelé kalkulálni, mert lefelé tart, csak "hosszabb távú" adatokból (6hó), síkon. Az meg jelezve van a charton. Hetenként csökkentem a célárat és az ellenállási szintjét 11 környékén. 🤣🤣 ez van.. Mikor jön a jelentés? Előtte még frissítem.
Mindegy is ha eladok észre fogjak venni,de beírom azt is ,annak a mínuszolós 🤡🐶nak! Már kezdek feszült lenni farkasfu barátom,bizok a chartodba,meg a fundába!
Ma vettem 15 ezer darabot meg van amit akartam,sajna 9-es átlaggal! Nézem a chartot,tavaly elment 12 ig! Hat kiváncsi vok mi lesz ezzel a részvénnyel! A napi 100-200 darabokat már elengedtem,hallgatok rad!
VERTIKAL Group Nyrt.