Laruska! En is jelentos osszeget tettem bele! Nyilvan mindenkinek sajat maganak kell vegig gondolnia. De azert van par kapaszkodo szerintem. -a funda egyenlore jo azert a reszvenyenkenti 1.8 Ft az elegge rendben van - ha ez a trend megerositesre kerul a feleves eredmennyel akkor erdemes kitartani... -Azert a dla piper egy nemzetkozi ceg, az ertekeleset is szerintem komolyan lehet venni...azert diszkonttal csak 13 Ft-ra ertekeltek - talan 16 Ft-ra iparagi atlag alapjan amit szamoltak... 2025os adatok alapjan... -a ceg vette onmagat ezen az aron - ami szerintem biztato... -van döntés hogy tovabb veheti magat arrol is... a standard is be van igerve.. nyilvan jelenleg nem likvid es par szazezer darabbal be lehet boritani minusz 10 %ra...de azert felfele voltak nagy forgalmak... En akkor kezdenek idegeskedni ha a feleves szamokat nem hozna...remelem hamarosan kijon... de mondjuk en meg csak tavaly november ota gyujtogetem... gondolom te mar regota benne vagy...ugy azert nehezebb...
Persze! Minden úgy lesz, ahogyan elképzeled. Csak jelentkezz nyugodtan, minél hamarabb. Ha tudsz még valakiről akinek az összes pénze Vertikálban van, szóljál nekik is. Lehet a csoportos kezelés olcsóbb. Örülök, hogy segíthettem!
Neurológiai intézet. Szerintem ott tőzsdézni is lehet. A doki a bróker. A kék tabletták a blue csipek, a fehérek a standard, a kis pirosak a Vertkál és X-tendes társai. 😂
Igazad van! Mindjárt itt a Húsvét. Jézus Krisztus feltámad! És az anekdota szerint az orosz temető felirata is így szól: fel! támadunk! Nem akarok senkit ijesztgetni, de a feltámadás előtt sajnos ott van a halál! Legjobb tudásom szerint (de cáfolj meg, ha nem így van), anélkül, hogy nem halt volna meg, nem is támadt fel senki! - Igaz, ezidáig még halála után is csak Jézus Krisztus. Persze ettől még a Vertikállal történhet lehetetlen, de úgy tűnik, hogy a csodára még várnunk kell!
Viccelsz ugye? Szerintem nincsen annyira hülye ember, aki az összes megtakarítását tőzsdére viszi. (X-tendbe meg pláne nem.) Megpróbálom indokolni. Aki nem ért a tőzsdézéshez az a megtakarításának más helyet keres. Aki ért a tőzsdézéshez, az diverzifikál, több részvénybe és részvényeken kívül másba is fekteti a pénzét. Nem tudom elképzelni, ki az, aki az összes megtakarítását egy X-tend részvénybe fekteti, de ha van ilyen, annak azt ajánlom sürgősen keressen fel egy elme orvost!
Mostantól csak olvasom a fórumot! Törlöm magam túl érzékeny vagyok sztem tőzsde függő lettem pár év alatt! Az én szintemen ez szerencsejáték! farkasfu meg pár hasonló fórumozó profik próbálnak segíteni hamarabb kellett volna rájuk jobban figyelni. Dehát okos ember más karán hű…e a saját karán tanul,én a második vagyok!😂
VERTIKAL Group Nyrt.