Itt nem csak a petpalckról van szó hanem PP PE amiből csomagolóanyag készül és fröccsöntött termék. Attól ő még hogy visszagyujtottből àllîtja elő a kész granulátum ugyanolyan alapanyagnak minősül. a méh telepen a vas àra se attól vàltozik hogy honnan gyűjti be, hanem a vilàgpiaci àr. De ez mind sajàt vélemény elmékedés. Ha meghalgatod az interjút ott mondta hogy azonnal reagàl a piac az àremelkedésre.
A gondolatmenetem az volt, hogy ha drágul az alapanyag, a kőolaj, az megjelenik az abból gyártott például a csomagoló anyagokban is. A leggyorsabban persze a benzinkutakon látjuk, hisz ott úgymond kőolaj párlatot veszünk. Itt viszont ugyanaz a kidobott petpalack van feldolgozva, aminek a válogatása, feldolgozása ugyan annyiba kerül. Hacsak nem mondja azt, hogy az ő termékének ára is leköveti a piaci árakat. Akkor lehet nagyobb a marzs valóban. Persze ha laikusként jól gondolom.
A Concorde MB Partners hazai magántulajdonú cégek tulajdonosait, illetve magántőke- és szakmai befektető vállalatokat segít cégeladási és felvásárlási tranzakciók megvalósításában Magyarországon. Tevékenységünk során a komplex tranzakciós helyzetek kezelésében szerzett tapasztalatainkra, valamint a független M&A tanácsadókból álló nemzetközi hálózatunkra, az IMAP-re építünk.Célunk, hogy a magánvállalkozói, magántőkés és multinacionális vállalatok számára nemzetközi színvonalú cégértékesítési, tőkebevonási és felvásárlási valamint a Concorde Értékpapír Zrt-vel együttműködésben tőkepiaci tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk. Ezt a célt széles helyi és nemzetközi kapcsolatrendszerünk mozgósításával, a fúziós és felvásárlási piacra koncentrálva és a komplex ügyletekre innovatív megoldásokat szállítva érjük el.Missziónk, hogy nemzetközi hálózatunk Magyarországért felelős szervezeteként e piacok vezető cégértékesítési és felvásárlási tanácsadói legyünk. Célunk, hogy az eredményességre törekvő közép- és nagyvállalatoknak és tulajdonosaiknak prémiumszolgáltatást nyújtsunk, illetve magunk kezdeményezzünk konszolidációs és fúziós tranzakciókat az erre érett és befektetői érdeklődést mutató iparágakban. Ügyfeleinknek visszatérő, stratégiai üzleti partnerei kívánunk a továbbiakban is lenni.” bár ahogy nézem együttműködnek velük... nekem az interjúból rémlik valami elemzői lefedettség emlegetése - mindjárt meghallgatom
a hét végén, olyan 6.8 millió darab saját részvénynél fogunk tartani számomra az lenne a logikus, hogy kb 6-7 hét eltelik eléri a 10 milliót darabot azt pont szeptember eleje és a körül jön kb úgyis a féléves jelentés... és addig csendben veszegetik... unalmas kereskedéssel... végülis addig minek hajtsa fel az árat amíg veszi aztán ősszel jön hírverés - standard - concorde stb... ... saját spekuláció... :)
A magas kőolaj ár megjelenik a termékek árában is? Ha drágább a kőolaj, drágábban tudja a hulladékból előállított terméket is eladni? Csak kérdezem, nem tudom. Lehet inkább, hogy "csak" piaci előnye lesz belőle, mert amíg más emel, addig itt a változatlan ár miatt innen fognak rendelni? Az se rossz, ha így van, növekszik a kereslet. Saját vélemény.
Amíg vannak, akik odaadják alacsonyabb áron is a papírt, mert bizonytalanok, és úgy döntenek, hogy nem várnak mondjuk két hónapot, addig minek venni drágábban?... Ez nem egy blue chip részvény. Ha bejön az jó, ha nem, akkor meg eladni se lesz egyszerű nullában. Szerintem a srv. a megnövekedett forgalom miatt arra is jó, hogy gyorsabban lecserélődjenek a bizonytalanok. Azért még elég sok ilyen részvény lehet szerintem.
VERTIKAL Group Nyrt.