A linket keresd meg magad, a szövegértésnél oda volt írva, hogy "Felfelé nem rajzolok semmi újat," Tehát újat! Csak meg kellett volna nézni a rajzot, mert a rajzról volt szó, hogy hol a régi rajt! ... és tudod miért nem rajzoltam felfelé újat? Ez a baj hogy nem is tudod! Azért mert az árfolyam lefelé halad és nem lehet rövid felső célárat, újat feltenni! Jobb lenne ha megtanulnád az alapokat rizottó.
Mégis vannak akik aszerint kereskednek, app közgyülin is láttam, hogy mennyien nyomogatták a fórumot, kétlem hogy ne lett volna közülük senki, akinek a (vételi) döntését befolyásolta volna... (kiemelten a waterloo)
A kommentjeidről beszélek... mert a kommunikáció sokkal inkább befolyásol, mintsem a beküldött linkek... vagy neked ennyire nehezen megy a szövegértés? Várom a hivatkozásokat...
Kommentben ilyet tőled még sosem láttam, hogy ezt külön kiemeld az appnál úgy mint itt, milyen érdekes... vagy ha nem így van, hivatkozz, derüljön végre ki, hogy ki hazudik megint!
Kár, hogy nem itt töltöm a napom a gép elött, mert pont fordítva csinálnám-nagy csapat is eltünt az app-bol, csak Gyuri Úr tartja a frontot, Tmike Ur is lelkes, nekem Ö igen szimpatikus.
Megint hazudsz! Az appnál is felvázoltam az alsó célt! A chatgpt megkérdezem, hogy neked vannak e mentális problémáid, akkor szerinted mit fog válaszolni rá? Ez attól függ, hogyan befolyásolom. 🤣🤣
Hát mondjuk úgy mint az appnál, jön egy fórumos vastag pénztárcával, majd felspekázza :)... és akkor máris nem ér semmit a TA... Csak ezt még annál is könnyebb lenne, annyira illikvid...
Most geoakkuban van Farkasfu Ur, pozitiv csárt be..mikor már betankolt.. aztan ráönti a rajongókra🤣....most nem sok appja-van-csak udvariassági látogatatást tesz ott, majd ha leszúrásban betankol akkor jön a csárt oda a waterlóval🙂
VERTIKAL Group Nyrt.