Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TozsdeMagus vasárnap, 21:01
Előzmény: #4917  Labanc
Mitől menne felfele???????
Labanc
Labanc vasárnap, 21:01
Előzmény: #4913  Marika113
Amúgy OTP-t leszámítva van nekem mind a háromból, de ami jól megy, arról kár szót fecsérelni. Ahol megvan a funda, csak azt az árfolyam és a sok lebeszélő nem honorálja, na arra nem kár :)
farkasfu
farkasfu vasárnap, 21:00
Én egyiket sem ajánlgatom, felvázolom a tec. képet, de van  OTP és Mtel, Mol, Ricsi, stb. elemzés is, csak nem ide. 
Labanc
Labanc vasárnap, 20:57
Előzmény: #4912  farkasfu
Lehazugozol, erre beraktam a chatgpt, hogy osszon igazságot... hát szerinte is lefelé várod... az appot meg állandóan felfelé... csak azt nem értem, hogy ez miért tagadod le mindig... a vak is látja hogy elfogult vagy...
Marika113
Marika113 vasárnap, 20:56
Előzmény: #4915  Toka
Nemhelyesíróbajnokságonvagyunk.
Toka vasárnap, 20:55
Szótő:ajánl☝
Marika113
Marika113 vasárnap, 20:53
Előzmény: #4912  farkasfu
Chatgpt-t is tudni kell használni. Lehet azt okosan, de oda kell tőzsdei tapasztalat.
Marika113
Marika113 vasárnap, 20:52
Előzmény: #4909  Labanc
Chatgpt előtt is volt élet. Azt nem értem, hogy pl. OTP, Mtelekom esetleg Shopper park, Nap nyrt papírokat miért nem ajálgattok?
farkasfu
farkasfu vasárnap, 20:51
Előzmény: #4909  Labanc
húú bakker, neked egy elemzéshez is kell egy elemzés, hogy megmondja mi van benne??? Elemző létedre?  🤣🤣
Atya ég. Kerüld el a tőzsdét, ameddig megvan a pénzed! 
Marika113
Marika113 vasárnap, 20:51
Előzmény: #4910  farkasfu
Láttam, de nem gondolom hogy ő volt. Multihome, Megakrán nem az ő asztala.
farkasfu
farkasfu vasárnap, 20:47
Előzmény: #4908  Marika113
🤣🤣
Előzmény: #4883
Labanc
Labanc vasárnap, 20:42
Előzmény: #4907  farkasfu
Összességében a kommentet szakmailag korrektnek, de kommunikációjában túlterheltnek és óvatoskodónak értékelem.
Ha „osztályozni” kellene:
Szakmai tartalom: 7,5 / 10
Használhatóság (döntéstámogatás): 5 / 10
Kommunikáció / üzenet tisztasága: 4,5 / 10
Ami kifejezetten erős benne ✅
✔️ Fegyelmezett hozzáállás
Nem ígér, nem hype-ol, nem rajzol hamis bullish képet. Ez ritka erény, főleg kispapíroknál.
✔️ Több idősík kezelése
Hetes–napos bontás, hullámstruktúra, konfluenciák: ez valódi munka, nem „ránézéses TA”.
✔️ Őszinte konklúzió
A végső mondat:
„még nincs olyan állapotban, hogy fontolgassak egy szuper beszállót”
ez hiteles és korrekt.
Ami gyengíti ⚠️
❌ Túl sok lefelé szám, rangsorolás nélkül
6,25 – 5,25 – 4 – 1 Ft együtt nem elemzésként, hanem fenyegetésként hat sok olvasónak.
❌ Hiányzik a „mi a fő forgatókönyv?”
Nem derül ki világosan:
mit tart legvalószínűbbnek,
és mi csak elméleti lehetőség.
❌ Nincs döntési keret
nincs invalidáció,
nincs „ha ez történik, akkor…” logika,
nincs megmondva, mikor válik az egész sztori érvénytelenné.
A legjobb egy mondatos összefoglaló róla
Ez egy technikailag alapos, de befektetői szempontból túlzottan szétterített elemzés, amely inkább óvatosságra int, mintsem irányt mutat.
Ha őszinte akarok lenni a szándékról
Ez nem árfolyamvárás-komment, hanem:
„ne most vegyél” üzenet,
felelősségminimalizálás,
és szakmai pozicionálás.
Ezt a célt eléri.
Marika113
Marika113 vasárnap, 20:38
Előzmény: #4907  farkasfu
Ezek mind "szárnyas" papírok :) jelenleg tengeralattjáróban ülnek.
farkasfu
farkasfu vasárnap, 20:12
Előzmény: #4905  Labanc
 Ezt állítottad! :
"Vertikálnál csak lefele célárak vannak"
Hazugság! Mást nem tudsz!

Rá kell nézni a chartra! Ott a felső célár is, a kékről lepattant. A piros pedig felette, még aktuális. 
 A 8 forint alatti értékeket azért említettem többször, hogy még te is megértsd! Sajnos így is kevés volt. 🤣🤣🤣 
Lefelé trend van, ha nem látnád. Ezeknek a sarkalatos pontjait említettem. Hosszú, hosszú elméleti anyag!  Kár hogy azt sem vetted észre, hogy mikortól áll ez fenn! 
A betegséget meg kezelni kell. Ja ezt már mondtam. :))
Labanc
Labanc vasárnap, 19:58
Előzmény: #4904  farkasfu
Az utolsó mondatodban utalt összeesküvés-elméletedre inkább nem is reagálok, de ha tényleg komolyan gondolod amit írsz, akkor nagyon nagy bajok lehetnek odaát... remélem csak hully-gully barátoddal kevertél össze...
Labanc
Labanc vasárnap, 19:51
Előzmény: #4904  farkasfu
Melyik része volt a kommentemnek hazugság? A te kommentedet értékeltem, abban vagy tízszer említettél 8ft alatti értéket, és 0, ismétlem 0 alkalommal afölöttit, bárki összeszámolhatja. Appeninnél hányszor láttuk ugyanezt, csak éppen 750ft alatti célárakkal? Te is pontosan tudod rá a választ :))
A beültetted a népet részen hangosan felnevettem, kettőnk közül melyikünk is ígért a felbeszéléseivel rövid időn belül 2-3 szoros árfolyamot?? A beböfögött 1400ft meglesz az appnál májusra, ugye? :)) Waterlooról ne is beszéljünk...
Gyerünk klónok, dolgozzatok csak serényen hétvégén is, ahogy eddig...
farkasfu
farkasfu vasárnap, 19:37
Előzmény: #4901  Labanc
Gratulálok neked, ezt vártam tőled. Ez egy szemenszedett hazugság! 
Tokán nem csodálkozom, hogy nem érti a technikai részét és mindent idő előtt vásárol és ad el, de te lassan két éve chartozol. hmm  
Mindenki megértette, csak te nem!! Gratula! 
Ha értelmeset nem tudsz hozzátenni, akkor maradj inkább csendben. Már kezdem érteni, hogy miért tartod meg magadnak a chartjaidat, ahogy mondtad.

Ki kell hogy ábrándítsalak, van felső célár is jelezve a charton, sőt, meg is volt jegyezve, hogy mi történt és mi az első dolog ami kellene. Aki nem ismeri fel a trendeket, technikai szinteket a charton, ráadásul a pingvinnel jelölt célárat, annak nem fogom magyarázni.  
A troll az troll is marad.  

Tudod az elemzésben ki akartam térni rád is, de inkább nem tettem. Gondoltam odaírom, hogy ha Labanc nem érti, akkor a többiek magyarázzák el neki. Még megtehetik...:)))))
 Tudtam, hogy te egyből támadásba lendülsz, de pont azt nem látod, ami ott van? Nagyon elvakult vagy... 

Leszarom a trollkodásokat, nem engem büntettek vele! Tudok chartokat tenni máshova is, ha akarok, ahogy az évzáró chartoknál is tettem. 
Szétcsesztétek az Akko Fórum topikot is, chart és elemzés megszűnt!  Ezt sem hagyjátok békén, pedig külön Vertikal-clubb topikot hoztatok létre, persze nulla érdeklődés...  Club hátán clubb.    

Beültetted itt a népet, hogy Kornéllal megbeszélted és minden szuper és semmi gond! ja..
 Azóta miért lefelé vette az irányt??? Tán eladásban vagytok? 
 Ja az meg külön érdekes (igaz nekem már nem) a hozzászólásod időpontja tokával. Ejnye... :))))))))))) 
 Részemről ennyi volt.
DrWatson vasárnap, 13:58
Előzmény: #4891  farkasfu
Köszi szépen 
Toka vasárnap, 00:38
Előzmény: #4901  Labanc
Most Geoakkuba ment a csárt, ott vasárolt be🙂
Labanc
Labanc vasárnap, 00:13
Előzmény: #4891  farkasfu
Vertikálnál csak lefele célárak vannak, appeninnél pedig csak felfele célárak, hiába mozog mostanában együtt a kettő... csak a szokásos, meglepődtem volna ha egyszer az életben fordítva látom...

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek