A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Nalam februarban jar le minden. Aztan majd meglatjuk,mi hol jat akkor. Pedzegetik,hogy valami 7-8 szazalekos cuccal kijonnek,de nem biztos,h ez kelloen vonzo lesz,foleg,ha utana jon egy huf gyengules.
Hát Kuralitol nem biztos, hogy számon tudjuk kérni a PMAP ok bármilyen feltétel változtatásat. Új seprű jön....azonban lehet, hogy márciusig most már kitart az ígéret.
uhhhh, nagyon nézem én is. egyszer mentem bele, hónapok után is nullában jöttem ki. szír fejleményekkel meg az általam vizionált jövő évi USD bukfenccel zseni kis trade lehetne. igaz ezt kb. háromhavonta gondoltam az elmúlt 4-5 évben aztán mégis mindig zuhan tovább
Intel negyedét megvettem tegnap. USA részvényekre év végi tax-loss sellinget várok, ebben lehetnek jó lehetőségek. Nike jelent 19én, addig semleges vagyok. Verjék le a jelentésre és veszek, de a Lululemon is jó lett, így szerintem kimaradok. Ma a 30YR Treasury-t figyelem, talán beszállok egy felpattanásra ha lejjebb megy mint tegnap. )RSI divergencia a 4 óráson) Ez már majdnem ontopic így.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!