Topiknyitó: _Macika_ 2022. 09. 27. 08:22

MBH Bank Nyrt  

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding.  Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ahham kedd, 10:06
Előzmény: #1533  Kataq
Először én is erre gondoltam. Vettem is papírt. Aztán arra jutottam,hogy nem látom tisztán, h mi a biznisz abban, h olcsón eladta a saját részvényeit az mbh, majd drágábban visszaveszi. Mert engem ezzel nem etetnek meg, hogy szeretnék, hogy a lakosság is részesedjen az ő növekedésükből. Ezt kb. azok veszik be, akik egy kiló krumpli ellenében teszik az ikszet. Így inkább eladtam. Aztán lehet nem lesz igazam, hol vagyok én ahhoz, h átlássam ezt a nagyban űzött mutyit, ami eleink csinálnak.
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 05:15
Előzmény: #1534  ronaldinyo
Es pont ezért haboruk törnek ki. Meg pokgarhaboruk.es ki ellenall senki lasd koviddiktaturat.és a roszabb még hatravan artol meg itt kár lenne beszelni ezt sem értik azt meg pláne mert az szellemi.mert vagy éretlen a gyümőlcs vagy romlott a gxümőlcs.a kevés érett az érti és áll a vártan, egyre erősödő , ISTEN ben vetett hittrl.mind örökké amen.
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 05:05
Előzmény: #1526  viborg8
Sajna ez nem igy van., ez propaganda és mi az igazsag, higy mind három nyomja a propagandát, uj vilagrend, agenda 2030..torocjay ezt tudja.de ő egyedül van és ő is be fog hodolni ennek.orbán ezt rocsildal letargyalta.és a többiekkel is .mind benne vannak.putyin.szicsi ping trsmp, erdogan .netanya ezek a végrehajtok.parancsra feletzük a piszkos tarsaságok kérdezzék meg smitt marcsit és bajnai gsbort, miről is szol claus svab elmondta.mindenki halotta4 ig hajtja végre digitalis faszsagot ürtechnologia mindenki átvilagitass, megfigyelőrenddzer ezt 2030 ra be kell fejezni lasd kina.aztan elkezdődik a vagyonok befagyasztssa.lassan de biztosan, idővel mindeki rűszt vedz.és ezt mi figja vagy kik akadájozzák meg?
Kataq kedd, 00:44
Előzmény: #1519  Solar976
A saját részvény vásárlástól remélhetjük az árfolyam növekedést/stabilitást? Telecomnál, OTP-nél így volt.
Toka hétfő, 13:49
Előzmény: #1531  Toka
Megbocsat de kicsit kevertem a lengyellel...termeszetesen nem ja znam...hanem ja znaju ..termeszetesen tudom oroszul az egeszet, ..minden jót Önnek Viborg Úr.
Toka hétfő, 13:45
Előzmény: #1528  viborg8
Da....ja znam Sandora Petofi Natcionalnaja pesznyah pa ruszki.VIDEJ!
Vsztan Madjar zavjét otcsizna
Vubiraj poka ne pozna
Primiritszja s rabszkoj gyalej
Ili büty na válnoj válé
Bágom Vengrov poklánomszja
Nievszegda nie büty rábámi
Nievszegda!
oldrider hétfő, 13:41
Amiket leírtál azok engem nem érdekelnek. Ha majd 3 szakmával, főiskolai végzettséggel és egyetemi mester diplomával rendelkezel, megéred az 55. életévedet és a fideszes egypárt rendszer politikája miatt önhibádon kívül munkanélkülivé válsz, akkor pedig a városotok parkjában felajánlanak neked közmunkásként egy kotonszedői állást, amelyhez kapsz egy szúrós vasbotot is, nah akkor biztos Te sem Brüsszellel meg az Ukránokkal foglalkoznál.
viborg8 hétfő, 13:36
A 100 leggazdagabb magyar 2/3-a balos.Bige es tarsai.Gyurcsotanytol meg Klarikatol nem akartatok elkobozni az osszehordott lovet.
viborg8 hétfő, 13:34
Előzmény: #1527  Toka
Oreg komcsi vagy Toka Ur!Minden jot neked is.
Toka hétfő, 13:32
Magának látom nem jott le, hogy Oldrider Urral mi nem vagyunk baloldaliak.😇
viborg8 hétfő, 13:26
Előzmény: #1523  oldrider
Ugyes vagy ember!Hozod a tiszas szintet.Bevezetnem a nevvel es cimmel szavazast.Mindenki kapja azt amire szavaz.Nekem megfelel az ami most van.Soha ne legyen rosszabb.Te fizessel nyugodtan 22%-ot a tozsdei nyereseged utan.Nekem megfelel a 15% is.Azon elgondolkodtal mar,hogy miert tamadjak a rezsicsokkentest az unioban?Ami szerintetek nem letezik.Logika.Arrol hallottal mar hogy a romanok fel eve adoznak a nyugdijuk utan?Libsi kormanyuk van,EU babkormany.Raferne erre az orszagra egy tisza remuralom 4 evig.Kiderulne a messias adocsomagja 1 honapon belul.Ti lennetek az elsok akik megennetek elve azt a felnotast.A 110 tonna aranytartalek is magatol kerult oda ahol van.A Tiszasokat sem fogjak az eszukert elrabolni.Sima 2/3-ad lesz ujbol.Sok Mi hazankos ismerosom a Fideszes jeloltre at fog szavazni.Mig orszagosan a sajatjukra.Nem szeretik Viktort,de a migriket meg annyira sem.Ok gondolkodo lenyek.Csaladom osszes tagja jobban el a Fidesz kormanyzas alatt.Pont.Ervinke meg noarka,meg pottyantos budi.Ilyenek miatt fogtok elbukni.Baloldalon nincs 1 ertelmes ember.Hoborgesbol nem lehet valasztast nyerni.Kellemes Unnepeket kivanok neked is.Jobb ha felkeszultok a bukasra.Ne erjen varatlanul.Mar a balos megmondo emberek is Fidesz gyozelmet mondanak.Lassan de biztosan megvilagosodnak az emberek.Aki nem birja Viktort az szavazzon Toroczkaira.Be kellene mar fejezni az ukran seggnyalast vegre.Magyarorszag az elso.Aki nem igy erez az tolja el a bringat a fejlett nyugatra.
Toka hétfő, 12:30
Kicsit legyunk mar turelmesebbek, ne ontozzuk, aki akarja kinálja portékáját, megveszik.
oldrider hétfő, 12:22
Előzmény: #1522  Freeshark
Bár nagy hálával tartozom a Fidesznek, mert gondoskodtak arról, hogy 55 éves korom után sem szakmunkásként, sem diplomásként ne tudjak Magyarorszáon elhelyezkedni. Nekik köszönhetem, a Németországban aktív munkával töltött utolsó 12 évet és, hogy lett annyi pénzem amiből most vígan élek és még tőzsdézhetek is. De azért áprilisban takarodniuk kell, utána pedig vagyon elkobzás és börtön. Nagyon remélem, hogy így lesz!
Freeshark hétfő, 12:04
Előzmény: #1521  oldrider
Az ország népe Köszönettel tartozik Neked!
oldrider hétfő, 12:02
Előzmény: #1520  Freeshark
Én 70 vagyok. Elmegyek és a Tiszára szavazok. (Van sok 60 feletti ismerősöm akik pedig önkéntes segítők is.) Ehhez mit szólsz?
Freeshark hétfő, 11:55
Egyetlen esély van a Tiszának: ha a 60 éven felüliek nem mennek el szavazni!!!!
Ha a 60 feletti nyuggerek otthon maradnak és kimaradnak a választásból akkor a Tisza 2/3 biztosított!
maxrisk007 hétfő, 10:18
Előzmény: #1517  tru64
Az eddigi alapján simán meglehet! 
tru64
tru64 hétfő, 09:55
ChatGPT szerint "lehetséges, hogy a márciusi BUX felülvizsgálaton bekerül az indexbe az MBH". Az pedig tudjuk, hogy addicionális befektetők megjelenésével járhat. Már csak egy split kellene, bár OTP-nél sem történt mostanában ilyen. Mondjuk jövőre még lehet mind2 papírban.
Marina5
Marina5 hétfő, 09:46
Vételi DbV. Ár      Eladási ÁrE. Db
1003,4303,4405,105
2003,4203,4504,128
9503,4103,4605,592
4,3983,4003,4705,696
7,2893,3903,48031,990
13,6903,3803,4907,766
2863,3703,50033,487
3,1743,3603,5304,294
9,8563,3503,5404,000
2,3003,3403,5505,020
Piaci információk
Napi min3,400 HUF5 napos vált.-0.27%
Napi max3,460 HUF13 hetes vált.-6.41%
Nyitó ár3,450 HUF26 hetes vált.-8.75%
Utolsó kötés3,440 HUF52 hetes vált.-99,999.99%
Utolsó kötés ideje2025.12.22. 09:45YTD árfolyam vált.-8.18%
Napi változás (HUF)+50.0000052 heti min. záró4,000 HUF
Napi változás (%)+1.47%52 heti min. dátuma2023.08.31.
Előző záró3,390 HUF52 heti max. záró13,000 HUF
Forgalom (db)27,16852 heti max. dátuma2023.08.03.
Forgalom (HUF)93,613,79110 napos átl. forg.0 e db
Piaci kapitalizáció2,354 Mrd HUF3 havi átl. forg.10 M db

Ahham hétfő, 09:36
Előzmény: #1512  Aphrodite
És ha a béreket is hozzávesszük eu-s főváros viszonylatban, akkor sem magasak? 
Toka hétfő, 09:30
Előzmény: #1513  Karvalytokes
Karvaly Úr, minket ez a téma nem erdekel.Nem vagyunk kommunisták.Bár én öreg vagyok, de ahogy látom a 40 ev alattiakat nem igen érdekli ez a demagog szöveg.
Karvalytokes
Karvalytokes hétfő, 09:22
Előzmény: #1509  Ahham
Az orszàgot azok loptàk szét akik a cukorgyàrakat,a Màv cargot,gyógyszergyàrakat,repteret,a Tungsgramot bagoért odadobtàk nyugatnak.Kedves elvtàrs ideje lapítani.:)
Aphrodite hétfő, 00:01
Előzmény: #1510  Ahham
Van benne igazság is meg olyan is amiről nekem más a véleményem. Pl. Az ingatlan árakat és bérlést nemzetközi összehasonlításban kell nézni és úgy abszolút nem magasak. ( EU-s főváros viszonylatban )
A várólisták is szerintem kicsit mantrás szöveg. Nemrég egy nemzetközi cég csinált egy felmérést és Anglia van majdnem az utolsó helyen, nem mi. De végül is ez nem egy poltikai fórum. Én csak azt szeretném ha mégis be kerül a politika (Mbh részvénynél néha érthető) akkor azt a megfelelő stílusban tegye mindenki, tisztelve mások véleményét. Az én véleményem a gondolkodó, a másik meg a buta az nem biztos hogy jó gondolat. Rengeteg mondatot és cselekedetet tudnék idézni MP-től is, amire azt mondom hogy értelmes ember nem szavaz rá. 
Sehmet
Sehmet vasárnap, 19:04
Előzmény: #1493  Freeshark
Gratulálok, hogy csak te látsz tisztán/Tiszán! Te vagy a helikopter! :) 
Ahham vasárnap, 16:43
Előzmény: #1509  Ahham
Megfelelő volt a megfogalmazás arisztokrata őfideszességének?
Ahham vasárnap, 16:41
Előzmény: #1508  Ahham
Amikor pökhendien,  a képedbe röhögve lopják szét az országot és teszik élhetetlenné, mert a 2/3 miatt az ő játékszabályaik szerint lehet játszani csak. Ez teszi. Amikor a gondolkodó, aggyal rendelkező állampolgár kisebbség lesz a saját országában és nem tud mást tenni, csak nézni, ahogy tönkreteszik, az agyatlanok meg még tapsikolnak is hozzá. (Majd a boltban boldogan kifizeti az eu-rekord infláció terhelte árakat, gyászolja rokonát, akinek nem jutott megfelelő orvosi ellátás az éves várólisták miatt, esetleg a kórházi fertőzés vitte el, nézi, h a gyereke egyre hülyébb, mert a portás tanítja a matekot, vagy ül a vonaton, ami lassabban teszi meg a Miskolc Bp távot, mint 20 éve, töri a fejét, h miből lesz a gyereknek lakása, mert mind az ingatlan, mind az albérlet árak az egekben. És igen, akik ezt nem látják vagy szerintük ez jó, az olyan hülye, h más stílust nem érdemel)
Ahham vasárnap, 16:34
Előzmény: #1506  Aphrodite
16 évnyi tehetetlen düh teszi.
Toka vasárnap, 16:32
Előzmény: #1506  Aphrodite
Nézze gyonyoru Aphrodite, a partszimpátia nem releváns ily tekintetben.En is Tiszara szavazok.
Aphrodite vasárnap, 16:12
Előzmény: #1500  Ahham
Az miért van, hogy akik ide jönnek ebbe a fórumba és nyomják a tiszás dumákat, azok egytől egyig mind vállalhatatlan, tanulatlan, útszéli stílusban teszik. Mindenki ilyen azon az oldalon, vagy csak itt nekünk jut ez ? 
Toka vasárnap, 15:47
Előzmény: #1504  oldrider
👍
oldrider vasárnap, 15:32
Előzmény: #1503  Toka
Remélem, hogy a munkavállalók a jövőben el tudják majd látni a feladataikat! Mert a jegyzés során sajnos igen nagy tájékozatlanságot, bizonytalanságot mutattak. Továbbá a net bróker munkatársak is össze fogják szedni magukat, hogy kereskedési időben is be  lehessen lépni a rendszerbe és netán még tranzakciót is le lehessen bonyolítani! Szóval díjazzák úgy a munkatársakat részvényekkel vagy ahogyan akarják, hogy mehessen a biznisz, mert így ahogyan most van az szart sem ér!
Toka vasárnap, 13:41
A Toka clubb álláspontja, magyarázata az ügyletről.Ingyenesen.Természetesen olvassák, figyeljék a Toka Clubbot s szóljanak hozzá az izgalmas témákhoz.Az MBH Bank Nyrt. közleménye szerint a társaság a javadalmazási politikája keretében pénzügyi elszámolású vételi opciós megállapodást kötött az MBH Bank Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezettel 521.976 darab törzsrészvényre, 2.781 forintos részvényenkénti kedvezményes árfolyamon. A pénzügyi elszámolású konstrukció lényege, hogy a megállapodás nem jár tényleges részvényátadással vagy új részvények kibocsátásával, hanem kizárólag készpénzes elszámolás történik a részvényárfolyam alakulásától függően. Ennek megfelelően a tranzakció nem érinti az MBH Bank saját részvényállományát, amely a bejelentést követően is változatlanul 3.793 darab maradt, és nem okoz részvényhígulást sem. A megállapodás elsődleges célja a munkavállalók és a vezetők hosszú távú ösztönzése, valamint érdekeik összehangolása a részvényesekével, mivel a javadalmazás értéke közvetlenül függ a bank részvényárfolyamának teljesítményétől. Befektetői szempontból ez a konstrukció jellemzően semleges vagy enyhén pozitív megítélés alá esik, mivel nem jelent azonnali kínálatnövekedést a piacon, nem gyakorol eladási nyomást az árfolyamra, és nem változtatja meg a részvények számát. Az árfolyamra gyakorolt rövid távú hatás ezért várhatóan korlátozott, a piac inkább technikai, javadalmazási jellegű információként értékeli a bejelentést. Közép- és hosszú távon ugyanakkor a program hozzájárulhat a bank működési hatékonyságának és eredményességének javulásához, ami közvetve támogathatja a részvényárfolyam teljesítményét. Kockázatot elsősorban az jelenthet, hogy a részvény árfolyamának jelentős emelkedése esetén az opció pénzügyi elszámolása kifizetési kötelezettséget eredményezhet a bank számára, ez azonban a javadalmazási politika részeként előre tervezett és a piac által jellemzően figyelembe vett tényező. Összességében a közlemény nem tekinthető önmagában árfolyammozgató fundamentális hírnek, inkább a hosszú távú ösztönzési rendszer részeként értelmezhető.Az srv bejelentése sokkal izgalmasabb mert ez több célú lehet s az árfolyamra pozitivan hathat-de a közlenényben sem darabszámot sem penzügyi keretet még nem határoztak meg.
Toka vasárnap, 13:26
Előzmény: #1497  Freeshark
Arra már aki akar itt lesz aki akar nem.
Toka vasárnap, 13:22
Előzmény: #1495  Ahham
Nincs semilyen papir odaadása...nincs is saját reszvénye a banknak...ott a kozlemény végén hogy a bank saját rv darabszáma(ami nincs 4 ezer se) nem változott.Ez veteli opcios jog, amikor lehivják a bank az arfolyamkulombozetet a tartalék terhére kifizeti a lehívónak 

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek