Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Először én is erre gondoltam. Vettem is papírt. Aztán arra jutottam,hogy nem látom tisztán, h mi a biznisz abban, h olcsón eladta a saját részvényeit az mbh, majd drágábban visszaveszi. Mert engem ezzel nem etetnek meg, hogy szeretnék, hogy a lakosság is részesedjen az ő növekedésükből. Ezt kb. azok veszik be, akik egy kiló krumpli ellenében teszik az ikszet. Így inkább eladtam. Aztán lehet nem lesz igazam, hol vagyok én ahhoz, h átlássam ezt a nagyban űzött mutyit, ami eleink csinálnak.
Es pont ezért haboruk törnek ki. Meg pokgarhaboruk.es ki ellenall senki lasd koviddiktaturat.és a roszabb még hatravan artol meg itt kár lenne beszelni ezt sem értik azt meg pláne mert az szellemi.mert vagy éretlen a gyümőlcs vagy romlott a gxümőlcs.a kevés érett az érti és áll a vártan, egyre erősödő , ISTEN ben vetett hittrl.mind örökké amen.
Sajna ez nem igy van., ez propaganda és mi az igazsag, higy mind három nyomja a propagandát, uj vilagrend, agenda 2030..torocjay ezt tudja.de ő egyedül van és ő is be fog hodolni ennek.orbán ezt rocsildal letargyalta.és a többiekkel is .mind benne vannak.putyin.szicsi ping trsmp, erdogan .netanya ezek a végrehajtok.parancsra feletzük a piszkos tarsaságok kérdezzék meg smitt marcsit és bajnai gsbort, miről is szol claus svab elmondta.mindenki halotta4
ig hajtja végre digitalis faszsagot ürtechnologia mindenki átvilagitass, megfigyelőrenddzer ezt 2030 ra be kell fejezni lasd kina.aztan elkezdődik a vagyonok befagyasztssa.lassan de biztosan, idővel mindeki rűszt vedz.és ezt mi figja vagy kik akadájozzák meg?
Megbocsat de kicsit kevertem a lengyellel...termeszetesen nem ja znam...hanem ja znaju ..termeszetesen tudom oroszul az egeszet, ..minden jót Önnek Viborg Úr.
Amiket leírtál azok engem nem érdekelnek. Ha majd 3 szakmával, főiskolai végzettséggel és egyetemi mester diplomával rendelkezel, megéred az 55. életévedet és a fideszes egypárt rendszer politikája miatt önhibádon kívül munkanélkülivé válsz, akkor pedig a városotok parkjában felajánlanak neked közmunkásként egy kotonszedői állást, amelyhez kapsz egy szúrós vasbotot is, nah akkor biztos Te sem Brüsszellel meg az Ukránokkal foglalkoznál.
Ugyes vagy ember!Hozod a tiszas szintet.Bevezetnem a nevvel es cimmel szavazast.Mindenki kapja azt amire szavaz.Nekem megfelel az ami most van.Soha ne legyen rosszabb.Te fizessel nyugodtan 22%-ot a tozsdei nyereseged utan.Nekem megfelel a 15% is.Azon elgondolkodtal mar,hogy miert tamadjak a rezsicsokkentest az unioban?Ami szerintetek nem letezik.Logika.Arrol hallottal mar hogy a romanok fel eve adoznak a nyugdijuk utan?Libsi kormanyuk van,EU babkormany.Raferne erre az orszagra egy tisza remuralom 4 evig.Kiderulne a messias adocsomagja 1 honapon belul.Ti lennetek az elsok akik megennetek elve azt a felnotast.A 110 tonna aranytartalek is magatol kerult oda ahol van.A Tiszasokat sem fogjak az eszukert elrabolni.Sima 2/3-ad lesz ujbol.Sok Mi hazankos ismerosom a Fideszes jeloltre at fog szavazni.Mig orszagosan a sajatjukra.Nem szeretik Viktort,de a migriket meg annyira sem.Ok gondolkodo lenyek.Csaladom osszes tagja jobban el a Fidesz kormanyzas alatt.Pont.Ervinke meg noarka,meg pottyantos budi.Ilyenek miatt fogtok elbukni.Baloldalon nincs 1 ertelmes ember.Hoborgesbol nem lehet valasztast nyerni.Kellemes Unnepeket kivanok neked is.Jobb ha felkeszultok a bukasra.Ne erjen varatlanul.Mar a balos megmondo emberek is Fidesz gyozelmet mondanak.Lassan de biztosan megvilagosodnak az emberek.Aki nem birja Viktort az szavazzon Toroczkaira.Be kellene mar fejezni az ukran seggnyalast vegre.Magyarorszag az elso.Aki nem igy erez az tolja el a bringat a fejlett nyugatra.
Bár nagy hálával tartozom a Fidesznek, mert gondoskodtak arról, hogy 55 éves korom után sem szakmunkásként, sem diplomásként ne tudjak Magyarorszáon elhelyezkedni. Nekik köszönhetem, a Németországban aktív munkával töltött utolsó 12 évet és, hogy lett annyi pénzem amiből most vígan élek és még tőzsdézhetek is. De azért áprilisban takarodniuk kell, utána pedig vagyon elkobzás és börtön. Nagyon remélem, hogy így lesz!
Egyetlen esély van a Tiszának: ha a 60 éven felüliek nem mennek el szavazni!!!! Ha a 60 feletti nyuggerek otthon maradnak és kimaradnak a választásból akkor a Tisza 2/3 biztosított!
ChatGPT szerint "lehetséges, hogy a márciusi BUX felülvizsgálaton bekerül az indexbe az MBH". Az pedig tudjuk, hogy addicionális befektetők megjelenésével járhat. Már csak egy split kellene, bár OTP-nél sem történt mostanában ilyen. Mondjuk jövőre még lehet mind2 papírban.
Karvaly Úr, minket ez a téma nem erdekel.Nem vagyunk kommunisták.Bár én öreg vagyok, de ahogy látom a 40 ev alattiakat nem igen érdekli ez a demagog szöveg.
Az orszàgot azok loptàk szét akik a cukorgyàrakat,a Màv cargot,gyógyszergyàrakat,repteret,a Tungsgramot bagoért odadobtàk nyugatnak.Kedves elvtàrs ideje lapítani.:)
Van benne igazság is meg olyan is amiről nekem más a véleményem. Pl. Az ingatlan árakat és bérlést nemzetközi összehasonlításban kell nézni és úgy abszolút nem magasak. ( EU-s főváros viszonylatban ) A várólisták is szerintem kicsit mantrás szöveg. Nemrég egy nemzetközi cég csinált egy felmérést és Anglia van majdnem az utolsó helyen, nem mi. De végül is ez nem egy poltikai fórum. Én csak azt szeretném ha mégis be kerül a politika (Mbh részvénynél néha érthető) akkor azt a megfelelő stílusban tegye mindenki, tisztelve mások véleményét. Az én véleményem a gondolkodó, a másik meg a buta az nem biztos hogy jó gondolat. Rengeteg mondatot és cselekedetet tudnék idézni MP-től is, amire azt mondom hogy értelmes ember nem szavaz rá.
Amikor pökhendien, a képedbe röhögve lopják szét az országot és teszik élhetetlenné, mert a 2/3 miatt az ő játékszabályaik szerint lehet játszani csak. Ez teszi. Amikor a gondolkodó, aggyal rendelkező állampolgár kisebbség lesz a saját országában és nem tud mást tenni, csak nézni, ahogy tönkreteszik, az agyatlanok meg még tapsikolnak is hozzá. (Majd a boltban boldogan kifizeti az eu-rekord infláció terhelte árakat, gyászolja rokonát, akinek nem jutott megfelelő orvosi ellátás az éves várólisták miatt, esetleg a kórházi fertőzés vitte el, nézi, h a gyereke egyre hülyébb, mert a portás tanítja a matekot, vagy ül a vonaton, ami lassabban teszi meg a Miskolc Bp távot, mint 20 éve, töri a fejét, h miből lesz a gyereknek lakása, mert mind az ingatlan, mind az albérlet árak az egekben. És igen, akik ezt nem látják vagy szerintük ez jó, az olyan hülye, h más stílust nem érdemel)
Az miért van, hogy akik ide jönnek ebbe a fórumba és nyomják a tiszás dumákat, azok egytől egyig mind vállalhatatlan, tanulatlan, útszéli stílusban teszik. Mindenki ilyen azon az oldalon, vagy csak itt nekünk jut ez ?
Remélem, hogy a munkavállalók a jövőben el tudják majd látni a feladataikat! Mert a jegyzés során sajnos igen nagy tájékozatlanságot, bizonytalanságot mutattak. Továbbá a net bróker munkatársak is össze fogják szedni magukat, hogy kereskedési időben is be lehessen lépni a rendszerbe és netán még tranzakciót is le lehessen bonyolítani! Szóval díjazzák úgy a munkatársakat részvényekkel vagy ahogyan akarják, hogy mehessen a biznisz, mert így ahogyan most van az szart sem ér!
A Toka clubb álláspontja, magyarázata az ügyletről.Ingyenesen.Természetesen olvassák, figyeljék a Toka Clubbot s szóljanak hozzá az izgalmas témákhoz.Az MBH Bank Nyrt. közleménye szerint a társaság a javadalmazási politikája keretében pénzügyi elszámolású vételi opciós megállapodást kötött az MBH Bank Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezettel 521.976 darab törzsrészvényre, 2.781 forintos részvényenkénti kedvezményes árfolyamon. A pénzügyi elszámolású konstrukció lényege, hogy a megállapodás nem jár tényleges részvényátadással vagy új részvények kibocsátásával, hanem kizárólag készpénzes elszámolás történik a részvényárfolyam alakulásától függően. Ennek megfelelően a tranzakció nem érinti az MBH Bank saját részvényállományát, amely a bejelentést követően is változatlanul 3.793 darab maradt, és nem okoz részvényhígulást sem.
A megállapodás elsődleges célja a munkavállalók és a vezetők hosszú távú ösztönzése, valamint érdekeik összehangolása a részvényesekével, mivel a javadalmazás értéke közvetlenül függ a bank részvényárfolyamának teljesítményétől. Befektetői szempontból ez a konstrukció jellemzően semleges vagy enyhén pozitív megítélés alá esik, mivel nem jelent azonnali kínálatnövekedést a piacon, nem gyakorol eladási nyomást az árfolyamra, és nem változtatja meg a részvények számát.
Az árfolyamra gyakorolt rövid távú hatás ezért várhatóan korlátozott, a piac inkább technikai, javadalmazási jellegű információként értékeli a bejelentést. Közép- és hosszú távon ugyanakkor a program hozzájárulhat a bank működési hatékonyságának és eredményességének javulásához, ami közvetve támogathatja a részvényárfolyam teljesítményét. Kockázatot elsősorban az jelenthet, hogy a részvény árfolyamának jelentős emelkedése esetén az opció pénzügyi elszámolása kifizetési kötelezettséget eredményezhet a bank számára, ez azonban a javadalmazási politika részeként előre tervezett és a piac által jellemzően figyelembe vett tényező. Összességében a közlemény nem tekinthető önmagában árfolyammozgató fundamentális hírnek, inkább a hosszú távú ösztönzési rendszer részeként értelmezhető.Az srv bejelentése sokkal izgalmasabb mert ez több célú lehet s az árfolyamra pozitivan hathat-de a közlenényben sem darabszámot sem penzügyi keretet még nem határoztak meg.
Nincs semilyen papir odaadása...nincs is saját reszvénye a banknak...ott a kozlemény végén hogy a bank saját rv darabszáma(ami nincs 4 ezer se) nem változott.Ez veteli opcios jog, amikor lehivják a bank az arfolyamkulombozetet a tartalék terhére kifizeti a lehívónak
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban