Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
úgy látom hogy megint sikerült hibáznom, tegnapi ötlet alapján elengedtem a hálót kiúsztak a halacskák. 11ezernél nem adtam el, türelmesen vártam míg lecsorgott 10ezerig, ez csak egy vissza teszt, vagy korrekció vagy réstöltésnek gondoltam. Tegnap -20ft-al záróhoz képest elment. Ma új nap új lehetőség rápróbáltam a tegnapi ötletre, elsőre csak 1000db-al 30-45perc és már meg is van. Ismét tanultam valamit. Köszönöm mindenkinek.
Elfogytak az örömködők, lehet nyitni a shortokat (-:
Törölt felhasználó2022. 12. 13. 09:54
A forint gyengülése innentől megáll, sőt erősödésbe válthat át. Ez viszont az inflát vissza fogja fogni, márpedig azt mondtuk, hogy az infla maxnál még az asszonyt is be lehet tolni. Ez most valószínűleg hosszútávú befektetéssé alakul át, ami nálam hónapokat jelent.
"Jóváhagyták
Magyarország kiadási tervét is a világjárvány helyreállítására szolgáló
alapjaira – 5,8 milliárd eurós támogatásra, amelyet hasonlóképpen
másfél éve visszatartottak. A
végeredmény Orbán Viktor magyar miniszterelnök győzelmét jelenti, aki
hónapokig azzal foglalkozott, hogy vétójoggal élve szerezheti meg a brüsszeli uniós forrásokat. Két
tényező működött a javára: egy uniós rendszer, amely számos fontos
döntés meghozatalában egyhangúságot követel meg, és az EU intenzív
vágya, hogy megőrizze az EU arcának egységét, miközben a közelben
dúl a háború." https://www.politico.eu/article/eu-deal-hungary-drop-vetoe-recovery-plan-approved-funding-freeze-ukraine-aid/
Legyünk realisták, a tűzszünet az már egy kiindulópont lehet a béke irányában. Csakhogy Putyin Tél Tábornok segítségére számít, de lehet, hogy ez bumeráng-effektus lesz neki. A kártérítés még odébb van.
Arra tekintettel, hogy jobb ajánlatot kaptunk, mint amire elment 11k-ig én merem remélni, hogy újra elmehet addig, de csak remélem, a fejem nem tenném fel rá. Aztán, hogy esetleg mennyivel szúrhat fölé pláne passz. Sajnos a középeus kilátásromlásokkal szembe kell már menni. Túl sokáig tökölődtek a megegyezéssel. A legjobban engem az zavar, hogy nem tudni a civil ukik vajon meddig bírják a telet. Ha jön egy -20 fok ezekből a kaptárakból elég durva menekülthullám indul majd meg országon belül. Úgy értem áram nélkül ezek a panelek nagyon hamar elfagynak és utána már épületgépészetileg is lesznek gondok. Hiába jön vissza az áram, ha mindenhol jégdugók meg csőtörések vannak... Gyanús, hogy Svájc tudhat már esetleg valamit. Elég gyakran közvetít semlegesként háborús felek között és éppen készül 20mrd-os gyárat felhúzni a svájci Nestlé Ukrajnában. Nehéz elhinnem, hogy csak úgy "vagy kap egy rakétát vagy nem" alapon fektet valaki be 20mrd-ot. Ha bármit tudnak, az viszont tuti nem orosz kivonulás. Még ha fel is adják az oroszok biztosan nem most, amikor a tél velük van. Inkább valami háttéralku lehet szerintem, csak megvárják, amíg az ukiknak már mindegy lesz a hogyan, csak végre legyen vége; bárhogy és akkor... addig hagyják őket fázni. Mocskos egy háború ez, persze melyik nem az?
Ott van még a hitelkeret is. Szokták mondani, hogy eddig meg addig nem jön pénz az EU-ból és közben negyedévekről beszélnek. Tegyük fel lesz erről kormánydöntés. Kérdésem szerintetek egy elfogadott hitelkeretből egy hitelfelvétel meddig tart? :)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!