Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Fatuzeles?? Az utcákban egyetlen egy helyen van fatuzeles. Pont eszak-eszaknyugat felőli szomszédom. Ugye telen ez az uralkodó szeljaras. 🤣. Rendes bácsi. De néha elkondolkodok rajta, hogy atmegyek hozzá egy ásoval.😀😀
A vészhelyzet mindig a korrupció melegágya. A zavarosban milliárdokat lehet kihalászni. Mikor a Mosoni Dunánál árvízveszély volt, rengeteg ember segített önzetlenül. Az egyik szállító ismerősöm három kamionja hordta a homokot, meg mindent mást. A vészhelyzet után tudta meg, hogy aki részt vett a mentésben, kapott támogatást. Még a tartálykocsis kollégája is kapott, aki a vészhelyzet alatt a németeknél fuvarozott.
Fatüzelés nincs? Akkor izgi lehet a tél, benne van a pakliban egy kis viccelődés a gázzal. Én is terveztem tavaszra napelemet de én ennek ellenére megcsinálom.
Szaldo elszámolás off. Placi napelem terve a tetőre off! Alkalmazkodunk. Szigetelés, fűtó - hűtő klíma van. Gázkazan, és radiátor van. 2 db olajradiator vesztartalekban a csomagolásbol se kibontva, van.
Az én időmben az általánosban a bukdácsoló gyerekeket küldték "inasiskolába" akik még a nevüket sem tudták leírni. De nem csak a tehetségükkel volt gond, hanem a hozzáállásukkal is. No ezekből lettek a mostani szakik. A baj ott van, hogy akkora a kereslet, hogy a kókler is annyit kér, mint egy profi. Csak az a szerencséjük, hogy a fejlesztő mérnökök kitaláltak olyan rendszereket, amiket csak össze kell nyomkálni és meg van a víz, gáz villany és minden vezeték. Amikor a vízvezeték szerelőnek nincs menetmetszője, az már fura. Én 3 hétig keresgéltem, mire találtam olyan fűtésszerelőt, aki tud hegeszteni. A villanyszerelő morgott, hogy a dugaszaljnál csavaroznia kellett, mert az újnál már csak be kell kattintani a mindent.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen