Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Attól tartok, hogy efölött a határ felett bármilyen aranykereskedést fel fognak függeszteni máshol is, és ez lesz az, ahol a fizikai lesz majd érdekes....
nem erdekel ki mit mondott, epp a common mentem el a hodaly hazakat es irom be a megjegyzes rovatba az aktualis arukat hogy lassam a forgasi sebesseget es az arvaltozast. Es allitgatom be a hiredetsfigyeloket . Most a hazakra terelodott a figyelmem- na nem az en penzembol ahhoz meg csoro vagyok- de fel ev eleg lesz hogy lassam mi hogy megy a pesti kulkeruletekbe. - A tozsde gyors ez meg egy tohonya tanker az ingatlanpiac, nem mindegy mekkora mellennyel megyunk majd tavasszal mustralni a kinalatot es arajanlatot tenni. Fel ev az kell minyimum
szoljatok par ev mulva ha mentek pecazni es beugrok , majd szidjuk 1 liter konyak utan a neolibsi nagytoket a jegybankarokat es az oket kiszolgalo korrupt kiszolgalo politikusokat- en meg kiegeszitem a bufikkel is akiket betereltek ebbe a fasirt hejzetbe- alusipkaval konteos elmeletekkel a nagy ujrainditasrol, bojlis horgyaszatra felkeszitett szerelekkel :D
Na akkor megegyszer. A stabil allando forint leertekelodesre is volt manipulatuliv erohatas, a haboru elotti idoszakban. Indok a high press economy fenntartasa. Ezt nevezheted osszeskuvesnek csunyaszoval vagy csak siman erdeknek. En ezt termeszetes erdeknek hivom. Ez volt a kormany erdeke.A vilagot, az embereket is az erdekek mozgatjak. Olyan mint a gravitacio. Ez a termeszet torvenye. Akkor mondok egy masik peldat, ha az arany tegnap 5%ot emelekedett volna, akkor az aranybanyaszok is 5%ot vagy tobbet szerintem.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen